Brak w panelu admina menu górnego (Start,Witryna,Menu...)
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Wyniki 1 do 10 z 19

Temat: Brak w panelu admina menu górnego (Start,Witryna,Menu...)

  1. #1
    Nowicjusz
    Dołączył
    07-11-2008
    Wpisy
    11
    Punkty
    10

    Domyślny Brak w panelu admina menu górnego (Start,Witryna,Menu...)

    Tak jak w temacie, nie wiem dlaczego ale tego nie ma jak to naprawić ?

    dodaje kilka fotek :


    Ostanio edytowane przez mqgsu06 : 04-02-2009 02:06

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Senior zwiastun awatar
    Dołączył
    20-09-2005
    Wpisy
    26 833
    Punkty
    1096

    Domyślny

    Spróbuj takiego zabiegu:
    wejdź przez phpMyAdmin do bazy danych i w tabeli jos_template_menu zamień szablon minted_one-point-five na joomla_admin

  4. #3
    Nowicjusz
    Dołączył
    07-11-2008
    Wpisy
    11
    Punkty
    10

    Domyślny

    Dziękuje ci bardzo

  5. #4
    Nowicjusz
    Dołączył
    07-11-2008
    Wpisy
    11
    Punkty
    10

    Domyślny

    Mam jeszcze jeden problem nie mogę wejść do zakładek: „Artykuły” „Konfiguracja”

    Jak to naprawić ?

  6. #5
    Senior zwiastun awatar
    Dołączył
    20-09-2005
    Wpisy
    26 833
    Punkty
    1096

    Domyślny

    A gdzie Ty masz taką zakładkę?

  7. #6
    Nowicjusz
    Dołączył
    07-11-2008
    Wpisy
    11
    Punkty
    10

    Domyślny



    Próbowałem wejść do artykówłów przez menu górne ale tez się nie udaje.


    Jaki plik odpowiada za to ? spróbuję podmienić

  8. #7
    Senior zwiastun awatar
    Dołączył
    20-09-2005
    Wpisy
    26 833
    Punkty
    1096

    Domyślny

    Hmm. To nie jest zakładka do konfiguracji, a do listy (menedżera) i edytora artykułów. Coś mi się wydaje, że masz źle zainstalowanego Joomla! Pzy poprawnej instalacji takie błędy zdarzają się bardzo rzadko!

  9. #8
    Nowicjusz
    Dołączył
    07-11-2008
    Wpisy
    11
    Punkty
    10

    Domyślny

    Dobrze jest zainstalowane dopiero wczoraj mi to wywaliło ….. co mogę zrobić żeby to naprawić mam na portalu koło 80 artykułów i nie chce to stracić

  10. #9
    Senior zwiastun awatar
    Dołączył
    20-09-2005
    Wpisy
    26 833
    Punkty
    1096

    Domyślny

    Samo nie wywaliło... Jakiś powód jest.
    Materiały są w bazie danych. Ogólna porada: zrób kopię witryny i przeinstaluj na nowo. Albo rozwikłaj, co się działo i co się stało.

  11. #10
    Bywalec
    Dołączył
    23-10-2007
    Wpisy
    102
    Punkty
    11

    Domyślny

    Przejdź na zapleczu na język angielski i sprawdź czy wszystko jest OK

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •