Instalcja pomostu
Wyniki 1 do 5 z 5

Temat: Instalcja pomostu

  1. #1
    Debiutant
    Dołączył
    19-06-2008
    Wpisy
    5
    Punkty
    10

    Instalcja pomostu

    W jaki sposób należy zainstalować ten pomost:confused: Dopiero zaczynam pracę z Joomlą i nie potrafię sobie z tym poradzić. Narazie zrobiłem tak:

    Instalatory > Dodatki > Wczytuję plik "jpcomment.zip" > Kontynuuj...

    A do reszty plików z paczki wyświetla mi komunikat:

    Brak pliku instalacyjnego dla wybranego typu "mambot".
    Co mam z nimi zrobić, czy to może juz wszystko:confused:

    Wersje:
    • Joomla: Joomla! + Admin Language 1.0.15 stable
    • Przemo: 1.12.6
    • + adres strony: klasa1c.y0.pl
    • + forum w subdomenie forum.klasa1c.y0.pl
    • + poprawna instlacja


    W "FAQ" i na forum nie znalazłem odpowiedzi.
    Ostanio edytowane przez wojok040 : 15-02-2009 19:01 Powód: Dodanie "(...) czy to może juz wszystko (...)"
    wojok040

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Senior PeFik awatar
    Dołączył
    18-02-2007
    Skąd
    Miasto Stu Mostów
    Wpisy
    5 461
    Punkty
    241

    Domyślny

    na darmowym hostingu "Powered by phpBB modified by Przemo" z 2003 roku..... nic tylko pogratulować inteligencji.

    Po pierwsze hosting - umrze
    Po drugie jest już phpBB v3


    Przeczytaj sobie : http://search.hp.my.aol.pl/aol/searc...pcnnbie7-pl-pl
    Współautor bloga o systemie Joomla! -> blog.elimu.pl < oraz kilku książek i artykułów o tym CMS.

  4. #3
    Debiutant
    Dołączył
    19-06-2008
    Wpisy
    5
    Punkty
    10

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez PeFik Zobacz wiadomość
    na darmowym hostingu "Powered by phpBB modified by Przemo" z 2003 roku..... nic tylko pogratulować inteligencji.

    Po pierwsze hosting - umrze
    Po drugie jest już phpBB v3


    Przeczytaj sobie : http://search.hp.my.aol.pl/aol/searc...pcnnbie7-pl-pl
    Wiem że jest phpBB3 ale i tak wolę phpBB 2 modified by Przemo, a i tak jeszcze nie ma pomostu phpBB3 z Joomlą. A co do hostingu, działa on już od kilku lat i nigdy nie miałem z nim problemu. W sam raz na poczatek lub mała stronke np. dla swojej klasy ;)

    P.S. Każdy ma prawo do sojej opinii, ty masz swoja, ja mam swoją nie podoba ci sie Przemo to nikt cię do niego nie zmusza, a mi sie podoba wiec bedę uzywał ;)
    Ostanio edytowane przez wojok040 : 15-02-2009 15:57 Powód: mała zmaina
    wojok040

  5. #4
    Debiutant
    Dołączył
    19-06-2008
    Wpisy
    5
    Punkty
    10

    Domyślny

    Odświeżam. Nie znalazłem w regulaminie punktu który by tego zabraniał, jeżeli post jednak łamie go proszę o jego usunięcie.
    wojok040

  6. #5
    Senior zwiastun awatar
    Dołączył
    20-09-2005
    Wpisy
    26 833
    Punkty
    1096

    Domyślny

    To może uważniejsza lekturka by się przydała?

    Podobnie bez ostrzeżenia i powiadomienia autora usuwane będą posty popychające temat - typu: "I co ? nikt nie wie ?". Wyjątkowo (rozwój forum), po minimum miesiącu można dopisać [i jak ?] bez jakichkolwiek aluzji do stanu wiedzy czy chęci użytkowników forum.

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •