Jak wstawić do komponentu Kontakty mapkę Google? - Strona 2
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Wyniki 11 do 16 z 16

Temat: Jak wstawić do komponentu Kontakty mapkę Google?

  1. #11
    Przeglądacz
    Dołączył
    13-09-2006
    Wpisy
    52
    Punkty
    10

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez jolaass Zobacz wiadomość
    (...)
    5. I już
    Jeszcze jedno małe pytanie. Wyżej opisany sposób działa, super! Ale wyrównanie pionowe danych kontaktowych i mapki jest do środka, jak można wyrównać dane kontaktowe i mapę do góry? Wiem, wiem banalne, już było, czytaj na wiki... ale ja jestem jakiś mało kumapty nie mogę znaleźć... ;-( Dlatego prośba o pomoc... ;-) Z góry dziękuję za odrobinę dobrej woli...

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #12
    Przeglądacz
    Dołączył
    13-09-2006
    Wpisy
    52
    Punkty
    10

    Domyślny

    ?????

  4. #13
    Przeglądacz
    Dołączył
    13-09-2006
    Wpisy
    52
    Punkty
    10

    Domyślny

    oki, rozwiązanie:

    modyfikujemy kod (patrz przedostatnia linia - zamiast <td> zmieniamy na: <td valign="top">):

    Kod:
                        //echo JHTML::_('image', 'images/stories' . '/'.$this->contact->image, JText::_( 'Contact' ), array('align' => 'middle')); 
                        echo $row->text;?>
                    </div>
                <?php endif; ?>
                </td>
            </tr>
            <tr>
                <td valign="top">
                    <?php echo $this->loadTemplate('address'); ?>

  5. #14
    Nowicjusz
    Dołączył
    08-05-2009
    Wpisy
    17
    Punkty
    10

    Domyślny

    Czy klucz api, pobrany z google jest równoznaczny z otrzymaniem prawa do bezpłatnego używania na mojej stronie mapki Google? Nie doszukałam się informacji czy jest to bezpłatna licencja, no ale mój angielski jest dosyć kiepski. nana

  6. #15

  7. #16
    Nowicjusz
    Dołączył
    08-05-2009
    Wpisy
    17
    Punkty
    10

    Domyślny

    Dzięki za odpowiedź. Wiem że moje pytanie nie bardzo była na temat, ale nie mam uprawnienia do zakładania nowego tematu. Może też podpowiesz jak załatwić wyższe uprawnienia na forum? Nana

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •