Prośba
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Wyniki 1 do 10 z 11

Temat: Prośba

  1. #1
    Przeglądacz
    Dołączył
    09-01-2009
    Skąd
    Braniewo
    Wpisy
    39
    Punkty
    10

    Domyślny Prośba

    Witam serdecznie i zwracam się z gorącą prośbą do FORUMOWICZÓW. w joomla 1.0.15 JAL po zalogowaniu się do zaplecza zginęla mi górna belka i nijak nie wiem co z tym fantem zrobić. za każdą podpowiedz z gry dziękuje

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Senior Bazyl awatar
    Dołączył
    02-08-2008
    Skąd
    Skierniewice
    Wpisy
    7 486
    Punkty
    559

    Domyślny

    Jeżeli dopiero zaczynasz pomyśl raczej o wersji 1.5.x

    Zrób kopię folderu administrator, a później nadpisz pliki tymi z pakietu instalacyjnego.

  4. #3
    Przeglądacz
    Dołączył
    09-01-2009
    Skąd
    Braniewo
    Wpisy
    39
    Punkty
    10

    Domyślny dalej nic

    dziękuje bardzo za podpowiedz, zrobiłem tak jak w poradzie i niestety problem nie ustąpił. bardzo prosze o jakąś inną skuteczną radę dziękujac za dotychczasową.

  5. #4
    Senior Bazyl awatar
    Dołączył
    02-08-2008
    Skąd
    Skierniewice
    Wpisy
    7 486
    Punkty
    559

    Domyślny

    Innej nie ma.

    Wyczyść cache strony, przeglądarki...

  6. #5
    Przeglądacz
    Dołączył
    09-01-2009
    Skąd
    Braniewo
    Wpisy
    39
    Punkty
    10

    Domyślny Dzękuje

    dzięki śliczne ale problem nie do rozwiązania chyba bez Twojje pomocy. usunęłem cathe i dalej to samo . nadpisałem pliki w administratorze i żadnej poprawy. nie mogę wgrać zadnego modułu czy też komponentu. Bardzo prosze może gdzieś robię bład . nadpisuje pliki przez TC 7. mam zinstalowaną joomlę 1.0.15 JIE . nie mam już żadnego pomysłu bardzo prosż eo pomoc i dziekuje za już

  7. #6
    Przeglądacz
    Dołączył
    09-01-2009
    Skąd
    Braniewo
    Wpisy
    39
    Punkty
    10

    Domyślny jeszcze jedno

    jak wejdę w zaplecze to przy otwarciu zakłądki "KONFIGURACJA" widoczna jest górna belka z tym że jest nieaktywna , moż eto jakoś naprowadzi pozdrawiam i licze na pomoc

  8. #7
    Senior zwiastun awatar
    Dołączył
    20-09-2005
    Wpisy
    27 300
    Punkty
    1136

    Domyślny

    Kiedy to zainstalowałeś?
    Dane serwera? (zob. pomocnik pisania postów)
    Czy i co się zmieniło ostatnio - na serwerze, w konfiguracji witryny?
    Korzystaj i ciesz się!
    ===============
    Zwiastun
    Biblioteka Elektronicznej Dokumentacji Joomla!

  9. #8
    Przeglądacz
    Dołączył
    09-01-2009
    Skąd
    Braniewo
    Wpisy
    39
    Punkty
    10

    Domyślny cd

    zainstalowałem wczoraj, zacząłem układac moduły, pojawiły mi się krzaczki więc nadpisałem łatkę, problem krzaczków zniknął. i tak naprawdę nie wiem w którym momencie zniknęła belka...

  10. #9
    Senior Bazyl awatar
    Dołączył
    02-08-2008
    Skąd
    Skierniewice
    Wpisy
    7 486
    Punkty
    559

    Domyślny

    Odpuść sobie tę wersję (nie dlatego, że jest zła, ale nie rozwijana)...
    Zainstaluj 1.5.14 może najpierw na mov'amp

    Polecam www.wiki.joomla.pl

  11. #10
    Przeglądacz
    Dołączył
    09-01-2009
    Skąd
    Braniewo
    Wpisy
    39
    Punkty
    10

    Domyślny pytanie

    ostatnie pytanie do Bazyla!! czy mogę te nową wersję zaisnstalowac na serwerze obok straej joomli tzn stworzyć katalog i tam zainstalowac a następnie zmienic po instalacji nazwę na taką jak ta stara usuwając ją . Z góry dzięki

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •