To zależy, co chcesz uzyskać i od kogo!
Rzetelna realizacja może Cię kosztować w granicach 600-1000 PLN, ale jak znam życie, zgłoszą się i tacy, którzy zaoferują wykonanie pracy za 50-100 PLN.
Może jednak własna próba?
Witam, zlecę stworzenie templatki do joomla 1.5.15 z mojego projektu psd.
Prosty raczej standardowy układ 3 kolumnowy + 2 rodzaje modułów
Jakiego rzędu są to kwoty?
Pomogłem ? Daj +
To zależy, co chcesz uzyskać i od kogo!
Rzetelna realizacja może Cię kosztować w granicach 600-1000 PLN, ale jak znam życie, zgłoszą się i tacy, którzy zaoferują wykonanie pracy za 50-100 PLN.
Może jednak własna próba?
Korzystaj i ciesz się!
===============
Zwiastun
4 proste zasady!
1. Najpierw poznaj podstawy, potem pytaj
2. Zanim zapytasz, poszukaj
3. Jeden temat jeden wątek
4. Podziękuj, bo się Tobą zajmują, a wcale nie muszą!
Biblioteka Elektronicznej Dokumentacji Joomla!
PODSTAWY - Poradniki głównie dla J! 1.0, użyteczne także, gdy korzystasz z Joomla 1.5
POMOC - podręczniki administratora, projektanta szablonów i nie tylko!
Chyba w końcu na tym stanie, że wezmę się za to i sam oskryptuje...
(przymierzam się do nauki od ponad roku, ale zawsze kończyłem na przerabianiu gotowych templatek)
Bo jak mi wcześniej ktoś napisał 2000zł za templatkę z mojego psdka to nie mogę uwierzyć!
Rozumiem, że wzmianka w portfolio o tym iż wdrożył ktoś mój projekt nie kazdemu wystarczaale 2000zł to przesada, tymbardziej że projekt jest szablonowy więc można przerobić posiadaną już templatkę.
Pomogłem ? Daj +
Nie, te 2000 to też nie przesada - wszystko zależy od tego, czego rzeczywiście oczekujesz. Sam sobie odpowiedz: czy za 20-40 godzin pracy kodera kwota 2000 jest aż tak oszałamiająca?
Korzystaj i ciesz się!
===============
Zwiastun
4 proste zasady!
1. Najpierw poznaj podstawy, potem pytaj
2. Zanim zapytasz, poszukaj
3. Jeden temat jeden wątek
4. Podziękuj, bo się Tobą zajmują, a wcale nie muszą!
Biblioteka Elektronicznej Dokumentacji Joomla!
PODSTAWY - Poradniki głównie dla J! 1.0, użyteczne także, gdy korzystasz z Joomla 1.5
POMOC - podręczniki administratora, projektanta szablonów i nie tylko!
Po prostu kwota 2000 nie jest kwotą którą wydam na stronkę którą robię prywatnie, z której nie mam dochodów itp.
Poza tym jakbym miał wolne 2000 wolałbym włożyć je w rozwój osobisty, np. jakiś kurs![]()
Pomogłem ? Daj +