SOBI2 Cloning Tool pod windows
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Wyniki 1 do 10 z 11

Temat: SOBI2 Cloning Tool pod windows

  1. #1
    Przeglądacz mr_jacek awatar
    Dołączył
    19-03-2009
    Wpisy
    61
    Punkty
    21

    Domyślny SOBI2 Cloning Tool pod windows

    Na forum sigsiu.net jest piękny opis jak sklonować SOBI2, ale pod Linuksem. Dokładnie tutaj. Chciałbym zrobić to pod Windowsem przy pomocy Cygwin. Czy ktoś już to robił i jakie polecenie wpisać w terminalu? Próbowałem, ale dostaje komunikat:
    sh: command not found

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Senior moje awatar
    Dołączył
    08-01-2008
    Skąd
    Silesia
    Wpisy
    6 056
    Punkty
    188
    Webdeveloper do usług ;)

  4. #3
    Przeglądacz mr_jacek awatar
    Dołączył
    19-03-2009
    Wpisy
    61
    Punkty
    21

    Domyślny

    Postępuję wg instrukcji, dostaję w/w komunikat. Proszę o dalsze podpowiedzi.

  5. #4
    Senior moje awatar
    Dołączył
    08-01-2008
    Skąd
    Silesia
    Wpisy
    6 056
    Punkty
    188

    Domyślny

    Nie mów, że nie rozumiesz "Should also works on M$ Window$ with Cygwin" ? :eek:
    Webdeveloper do usług ;)

  6. #5
    Przeglądacz mr_jacek awatar
    Dołączył
    19-03-2009
    Wpisy
    61
    Punkty
    21

    Domyślny

    A w jednym z komentarzy użytkownik napisał:
    Hi,

    using cygwin under Vista and the clone tool works perfectly. Good Work...
    więc może jednak ktoś wie?

  7. #6
    Senior moje awatar
    Dołączył
    08-01-2008
    Skąd
    Silesia
    Wpisy
    6 056
    Punkty
    188

    Domyślny

    Żarty sobie robisz? :eek:

    A czy uważasz, że ten link w opisie, obok tekstu który zacytowałem jest dla ozdoby?
    Webdeveloper do usług ;)

  8. #7
    Przeglądacz mr_jacek awatar
    Dołączył
    19-03-2009
    Wpisy
    61
    Punkty
    21

    Domyślny

    Nie robię sobie żartów, po prostu chciałem by powstał mini poradnik jak sklonować sobi pod windozą. A, że pojawił się problem "sh: command not found" to rozszerzyło się zagadnienie - może ktoś udzielając celnej odpowiedzi pomoże potomnym.

  9. #8
    Senior moje awatar
    Dołączył
    08-01-2008
    Skąd
    Silesia
    Wpisy
    6 056
    Punkty
    188

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez mr_jacek Zobacz wiadomość
    ... może ktoś udzielając celnej odpowiedzi pomoże potomnym.
    A co ja zrobiłem?
    Jest w opisie na extensions podany link- kto umie czytać sobie poradzi.

    Oczekujesz, że ktoś specjalnie wykona filmik instruktarzowy "krok po kroku" dla Twojego problemu?
    Webdeveloper do usług ;)

  10. #9
    Przeglądacz mr_jacek awatar
    Dołączył
    19-03-2009
    Wpisy
    61
    Punkty
    21

    Domyślny

    Kto umie czytać to sam znajdzie link, który wkleiłeś.. ale opisany problem warto omówić tutaj - chyba po to jest forum, żeby wymieniać się doświadczeniem. A z resztą pozostawmy te polemikę, może znajdzie się ktoś kto miał podobny problem i zechce się podzielić.

  11. #10
    Senior moje awatar
    Dołączył
    08-01-2008
    Skąd
    Silesia
    Wpisy
    6 056
    Punkty
    188

    Domyślny

    Na ten link trzeba jeszcze wejść i poczytać.

    Masz całe pole do popisu opisując to zagadnienie, może nawet trafi na wiki.
    Webdeveloper do usług ;)

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •