te SEO rozumiem że tu szukałeś ?
Witam,
szukam jakiegoś dobrego SEO moda(mod rewrite itp..), oraz jakiegoś demka styli pod Joomla! 1.5.15 Stable. Zależy mi na tym, aby była możliwość podejrzenia stylu przed zainstalowaniem, zamierzam wybrac najlepszy do przeróbek.
Z góry dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam.
te SEO rozumiem że tu szukałeś ?
Nie szukałem na zagranicznych stronach. Jeśli możesz, podaj link![]()
@Meon, witamy Cię serdecznie, ale wybacz...
1. Regulamin stanowi: jeden temat w wypowiedzi
2. Szukasz, czy po prostu pytasz? Bo jeśli szukasz, to czego - w standardowej instalacji Joomla! masz trzy różne wzorcowe szablony. Mało? W sieci masz tysiące. Mało? Więcej nie ma, możesz zamówić specjalny wzór na własne potrzeby. Będą tysiące i jeszcze jeden.
3. Nie szukałeś na zagranicznych stronach? Podać Ci linka? A co Ci @Pyziak podał?
Traktuj siebie i nas poważnie!
Korzystaj i ciesz się!
===============
Zwiastun
4 proste zasady!
1. Najpierw poznaj podstawy, potem pytaj
2. Zanim zapytasz, poszukaj
3. Jeden temat jeden wątek
4. Podziękuj, bo się Tobą zajmują, a wcale nie muszą!
Biblioteka Elektronicznej Dokumentacji Joomla!
POMOC - podręczniki administratora, projektanta szablonów i nie tylko!
Przepraszam za 2 tematy w jednej wypowiedzi. O tym, że w sieci mam tysiace, wiem. Prosiłem grzecznie o linku do dema, ponieważ nie umiałem znaleźć, a może ktoś pamięta link i umiał by mi pomóc. Znalazłem jedno: http://www.themza.com/demo/joomla, przejrzę je, i jedne przerobię na własne potrzeby.
Samego SEO moda szukałem na tym frum, nie wierzę, że nie ma takiego. Znalazłem jedynie dzięki wyszukiwarce tematy w problemami z wyszukiwarkami, ale samej modyfikacji nie znalazłem, na żaden spis modyfikacji się nie natknąłem. Traktują zarówno siebie jak i Was poważnie, ale myślę, że być może ktoś jest bardziej obeznany w modyfikacjach, że podać nazwę moda/link do tematu, to chwilka. Mi to oszczędziłoby znacznie dużo czasu.
Dziękuję.