Baner reklamowy SWF? Możliwe?
Wyniki 1 do 8 z 8

Temat: Baner reklamowy SWF? Możliwe?

  1. #1
    Przeglądacz
    Dołączył
    23-10-2009
    Wpisy
    51
    Punkty
    10

    Domyślny Baner reklamowy SWF? Możliwe?

    Witam, mam joomle 1.5. W reklamie ustawiam sobie reklame w prawej kolumnie, wybieram z listy mój plik swf, i nic nie ma. Dlaczego. Już któryś dzień szukam śmigam po forach, google i nigdzie konkretniej odpowiedzi jak to naprawić aby joomla wyświetlała prawidłowo flasha ;/

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Wyjadacz souacz awatar
    Dołączył
    30-07-2009
    Skąd
    Poznań
    Wpisy
    714
    Punkty
    77
    c'est la żizń...

  4. #3
    Przeglądacz
    Dołączył
    23-10-2009
    Wpisy
    51
    Punkty
    10

    Domyślny

    A powiedz mi czy na firmowej stronie (wizytówka firmy) mogę to wykorzystać?

  5. #4
    Wyjadacz souacz awatar
    Dołączył
    30-07-2009
    Skąd
    Poznań
    Wpisy
    714
    Punkty
    77
    c'est la żizń...

  6. #5
    Przeglądacz
    Dołączył
    23-10-2009
    Wpisy
    51
    Punkty
    10

    Domyślny

    Dlaczego nikt nie może odpowiedzieć tutaj konkretnie, tylko poszukaj tutaj, poczytaj tutaj, nie zaśmiecaj forum. Gdyby z drugiej strony udzielano konkretnych odpowiedzi nie powstawałoby multum niepotrzebnych postów.

  7. #6
    Wyjadacz souacz awatar
    Dołączył
    30-07-2009
    Skąd
    Poznań
    Wpisy
    714
    Punkty
    77

    Domyślny

    chłopie, nie dramatyzuj.
    Miałem Ci licencję tutaj wkleić i przetłumaczyć może?
    Poszukałem za Ciebie, tam jest napisane wszystko.
    c'est la żizń...

  8. #7
    Przeglądacz
    Dołączył
    23-10-2009
    Wpisy
    51
    Punkty
    10

    Domyślny

    Nie no spoko, pomyliłem wątki ;p hehe ale z drugiej strony czyż nie mam racji?

  9. #8
    Wyga alex51 awatar
    Dołączył
    16-01-2007
    Skąd
    Kamień Pomorski
    Wpisy
    3 359
    Punkty
    481

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez belzewub133 Zobacz wiadomość
    jak to naprawić aby joomla wyświetlała prawidłowo flasha
    Na temat wyświetlania bannerów flash było tu pisanie wielokrotnie. Sposoby na osadzenia flasha są różnorodne, można do tego celu użyć modułu mod_flashmod albo standardowego modułu mod_banners, a jak to zrobić - poczytaj o tym choćby >>tutaj<<.
    Dlaczego nikt nie może odpowiedzieć tutaj konkretnie, tylko poszukaj tutaj, poczytaj tutaj, nie zaśmiecaj forum. (...)
    Właśnie zaśmiecanie tego forum wynika z pisania postów bez uprzedniego wyszukiwania istniejących już odpowiedzi.
    Wiem, że niewiele wiem, ale jeśli to co wiem było Ci pomocne,
    to skorzystaj z tego:

Podobne tematy

  1. Pilne... baner reklamowy góra strony
    przez benek1993r na forum Administracja Joomla!
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post/autor: 24-11-2010, 17:48
  2. Miejsce na baner reklamowy
    przez bete123 na forum Szablony, wygląd, formatowanie
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post/autor: 31-08-2009, 20:48
  3. Dodatek wyświetlający box reklamowy Adsense w artykułach.
    przez Terefere na forum Szukam dodatku do Joomla
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post/autor: 07-07-2009, 00:16
  4. Odpowiedzi: 12
    Ostatni post/autor: 26-03-2009, 09:58
  5. templatka red_evolution_twenty_seven - jak dodać baner reklamowy ?
    przez m.maciek na forum Szablony graficzne
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 03-09-2006, 20:46

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •