Wyniki 1 do 5 z 5

Temat: adres z "www." - chce pobierac plik "application/x-httpd-php" // bez "www." - ok

  1. #1
    Przeglądacz gri1989 awatar
    Dołączył
    09-02-2010
    Skąd
    Leszno
    Wpisy
    57
    Punkty
    10

    adres z "www." - chce pobierac plik "application/x-httpd-php" // bez "www." - ok

    Witam,
    tak jak w temacie.
    Jak wpisuje w przeglądarce adres http://www.eh-nation.pl/ to otwiera okno pobierania pliku application/x-httpd-php :/
    Jak wpiszemy http://eh-nation.pl/ (bez www.) to smiga bez problemu:/ Bardzo mnie to irytuje i zalezy mi na naprawieniu tego bledu gdyz wszedzie w sieci mam podany adres z www no i z reszta sadze ze tak nie moze pozostac! Jak to naprawic?

    Dodaje:
    W pliku ktory wywoluje do pobrania znajduje sie taka tresc gdy otworze notatnikiem: "#!/bin/bash
    exec /usr/local/php5/bin/php-cgi -c /usr/local/php5/php.ini -d open_basedir=/home/`id -un`:/tmp/"

    Zaczelo sie tak dziac gdy z niewiedzy w home.pl podalem do innej domeny te same adresy dns ktore podalem do przekierowania www.grigorio.webd.pl na www.eh-nation.pl
    Ostanio edytowane przez gri1989 : 19-02-2010 23:57

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Wiarus pyziak awatar
    Dołączył
    10-06-2008
    Skąd
    Białystok
    Wpisy
    2 598
    Punkty
    155

    Domyślny

    umnie działa prawidłowo z www i bez www a nawet ta druga domena prawidłowo wyświetla, może zmiany w DNS'ach jeszcze nie zadziałamy (tj dns'y nie rozeszły się )

  4. #3
    Przeglądacz gri1989 awatar
    Dołączył
    09-02-2010
    Skąd
    Leszno
    Wpisy
    57
    Punkty
    10

    Domyślny

    Dziwna sprawa:/ Otworzylem z ciekawosci IE i dziala tak i tak a jak otwieram Mozilla to ****:/ Ty jaka przegladarka otwierales?

  5. #4
    Wiarus pyziak awatar
    Dołączył
    10-06-2008
    Skąd
    Białystok
    Wpisy
    2 598
    Punkty
    155

    Domyślny

    FF , pewnie ci w pamięci podręcznej siedzi

  6. #5
    Przeglądacz gri1989 awatar
    Dołączył
    09-02-2010
    Skąd
    Leszno
    Wpisy
    57
    Punkty
    10

    Domyślny

    No wyczyscilem programem "odkurzacz" wszytkie tego typu sprawy i chodzi. Ja wlaczylem w joomli opcje aby uzywala pamieci podrecznej przegladarki na czas 15minut. Czy dobrze zrobilem, sam nie wiem? co sadzicie? warto miec wlaczona ta opcje? jakie ona wogole daje plusy?

Podobne tematy

  1. Brak podpisu pola "strona www" w komponencie "kontakt"
    przez monroo na forum Administracja - ogólne
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 26-11-2009, 19:05
  2. "www" i bez "www"
    przez shap na forum Administracja Joomla!
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post/autor: 10-07-2007, 12:44
  3. Jak zmienić url z "http://" na "http://www"
    przez cominher na forum Administracja Joomla!
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 09-05-2007, 16:30
  4. Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 08-03-2007, 11:28
  5. "Plik "%s" nie istnieje!"?
    przez italiano na forum Administracja Joomla!
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post/autor: 26-05-2006, 22:52

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •