Wyniki 1 do 7 z 7

Temat: Menu i pod menu

  1. #1
    Bywalec
    Dołączył
    31-03-2006
    Skąd
    Łódź
    Wpisy
    180
    Punkty
    10

    Question Menu i pod menu

    Panowie potrzebuje zrobić takie menu jak na screnie który jest w załączniku
    Czyli menu i podrzędne kolejne.

    Cały dzień nad tym siedzę i nic Beztytułu..jpg
    GG 775085

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Wiarus
    Dołączył
    08-01-2007
    Wpisy
    1 227
    Punkty
    70

    Domyślny

    i z czym masz problem?
    tworzac nowa pozycje menu, dajesz ja jako podrzedna ...

  4. #3
    Bywalec
    Dołączył
    31-03-2006
    Skąd
    Łódź
    Wpisy
    180
    Punkty
    10

    Domyślny

    Nie bardzo wiem jak niestety. Tworząc nową pozycje mam do wyboru, np. link itd. a gdzie jest opcja podrzędności ?
    GG 775085

  5. #4
    Wiarus
    Dołączył
    08-01-2007
    Wpisy
    1 227
    Punkty
    70

    Domyślny

    fragment z wiki.joomla:

    Pozycja nadrzędna [Parent Item]: umożliwia tworzenie menu wielopoziomowego. Aby tworzona pozycja była główną, zaznacz opcję Góra [Top]: aby tworzony odnośnik uczynić pozycją podrzędną w stosunku do innej, zaznacz dowolną pozycję z dostępnych na liście.

  6. #5
    Wiarus Robster awatar
    Dołączył
    30-01-2010
    Skąd
    Częstochowa
    Wpisy
    2 136
    Punkty
    134

    Domyślny

    Gdybyś poświęcił 30s na poszukanie rozwiązania w wiki znalazłbyś taki oto link:
    http://wiki.joomla.pl/Tworzenie_podmenu
    Nic co jest warte posiadania nie przychodzi łatwo.
    http://robertmatuszewski.pl

  7. #6
    Bywalec
    Dołączył
    31-03-2006
    Skąd
    Łódź
    Wpisy
    180
    Punkty
    10

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez Robster Zobacz wiadomość
    Gdybyś poświęcił 30s na poszukanie rozwiązania w wiki znalazłbyś taki oto link:
    http://wiki.joomla.pl/Tworzenie_podmenu
    Mistrzu taką odp. dostałem post wyżej, wnioski wyciągnąłem. Podziękowałem dodałem koledze punkt do reputacji. Z tego co napisałeś wniosek, -nabijanie postów.

    Pozdrawiam i dziękuje za zainteresowanie. Uważam że temat można zamknąć.
    GG 775085

  8. #7
    Wiarus Robster awatar
    Dołączył
    30-01-2010
    Skąd
    Częstochowa
    Wpisy
    2 136
    Punkty
    134

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez iopi Zobacz wiadomość
    Mistrzu taką odp. dostałem post wyżej, wnioski wyciągnąłem. Podziękowałem dodałem koledze punkt do reputacji. Z tego co napisałeś wniosek, -nabijanie postów.

    Pozdrawiam i dziękuje za zainteresowanie. Uważam że temat można zamknąć.
    Gdybyś wykazał nieco inteligencji, wiedziałbyś dlaczego mój post się pojawił. Ale możesz być pewien, że więcej w twoim temacie go nie będzie.
    Nic co jest warte posiadania nie przychodzi łatwo.
    http://robertmatuszewski.pl

Podobne tematy

  1. Logo pod menu
    przez Acase na forum Szablony, wygląd, formatowanie
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 14-12-2009, 17:36
  2. Link do pod Menu
    przez mak555 na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 09-06-2009, 13:45
  3. J1.5: Tab Menu, navbar menu (ala ang.pl top menu)
    przez aaabbb na forum Szukam dodatku do Joomla
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 04-01-2009, 01:22
  4. Artykuł pod menu?
    przez bazyl009 na forum Szukam dodatku do Joomla
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 07-11-2008, 10:28
  5. Statystki pod menu
    przez macpiotr na forum Administracja składnikami
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 04-02-2007, 10:07

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •