Jak połączyc ze sobą aiContactSafe i artykuł ?
Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Wyniki 1 do 10 z 24

Temat: Jak połączyc ze sobą aiContactSafe i artykuł ?

  1. #1
    Debiutant
    Dołączył
    30-03-2010
    Wpisy
    4
    Punkty
    10

    Domyślny Jak połączyc ze sobą aiContactSafe i artykuł ?

    TAK JAK W TEMACIE Sory ale nie wiedziałem w którym dziale to napisać , jakby co to prosze o przeniesienie . Z góry dzięki

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Wyga palyga007 awatar
    Dołączył
    24-03-2010
    Skąd
    Wieluń
    Wpisy
    3 899
    Punkty
    229

    Domyślny

    Witam,

    Jeśli masz aiContactSafe z modułem pozwalającym na wprowadzanie formularzy bezpośrednio do artykułów(zapewne masz) to w miejscu, w którym chcesz wstawić formularz wpisz:

    {aicontactsafeform pf=1|use_css=1}

    Cyfry to id formularza


    Pozdrawiam
    Ostanio edytowane przez palyga007 : 30-03-2010 18:16
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    "Nie chowaj nienawiści po wieczne czasy, ty, który sam nie jesteś wieczny."
    Przyjmę ofertę pracy w Australii...
    web-coder.pl

  4. #3
    Debiutant
    Dołączył
    30-03-2010
    Wpisy
    4
    Punkty
    10

    Domyślny

    ale nie wiem czy mnie dobrze zrozumiales ja zrobiłem za pomocą aiContactSafe wysyłanie ze strony e-maila i teraz chce dodac osobno przed tym formularzem artykul ale nie wiem jak to zrobić
    Ostanio edytowane przez piorun52 : 30-03-2010 18:22

  5. #4
    Wyga palyga007 awatar
    Dołączył
    24-03-2010
    Skąd
    Wieluń
    Wpisy
    3 899
    Punkty
    229

    Domyślny

    Ja myślę że dobrze.

    Masz jakiś artykuł i chcesz do niego wstawić formularz tak?

    Aby mieć:

    Text
    *
    Formularz
    *
    Text
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    "Nie chowaj nienawiści po wieczne czasy, ty, który sam nie jesteś wieczny."
    Przyjmę ofertę pracy w Australii...
    web-coder.pl

  6. #5
    Debiutant
    Dołączył
    30-03-2010
    Wpisy
    4
    Punkty
    10

    Domyślny

    TAK

  7. #6
    Wyga palyga007 awatar
    Dołączył
    24-03-2010
    Skąd
    Wieluń
    Wpisy
    3 899
    Punkty
    229

    Domyślny

    Czyli robisz tak jak wyżej opisałem.

    Tworzysz nowy artykuł. W miejscu w artykule, w którym ma się znaleźć formularz wstawiasz linijkę z kodem :

    {aicontactsafeform pf=x|use_css=x}

    za x wstawiasz numer ID formularza,który chcesz umieścić w artykule. (możesz go sprawdzić klikając "Profile" w komponencie aiContactSafe )

    Łatwiej już Ci chyba nie wytłumaczę

    Pozdrawiam
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    "Nie chowaj nienawiści po wieczne czasy, ty, który sam nie jesteś wieczny."
    Przyjmę ofertę pracy w Australii...
    web-coder.pl

  8. #7
    Debiutant
    Dołączył
    30-03-2010
    Wpisy
    4
    Punkty
    10

    Domyślny

    super dzięki działa . Mozna zamknąć

  9. #8
    Nowicjusz
    Dołączył
    06-03-2010
    Wpisy
    25
    Punkty
    10

    Domyślny

    Sorry za odnawianie ale wywala mi takie coś:
    "
    Brak nowych imprez!
    {aicontactsafeform pf=1|use_css=1} "

    W artykule mam takie coś:
    "<p>
    </p>
    <p style="text-align: center;"><span style="font-size: 14pt;"><strong>Brak nowych imprez!</strong></span></p>
    {aicontactsafeform pf=1|use_css=1}"

    Czy wie ktoś w czym leży problem ??

    Pozdrawiam!

  10. #9
    Wyga palyga007 awatar
    Dołączył
    24-03-2010
    Skąd
    Wieluń
    Wpisy
    3 899
    Punkty
    229

    Domyślny

    a masz włączony dodatek?
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    "Nie chowaj nienawiści po wieczne czasy, ty, który sam nie jesteś wieczny."
    Przyjmę ofertę pracy w Australii...
    web-coder.pl

  11. #10
    Nowicjusz
    Dołączył
    06-03-2010
    Wpisy
    25
    Punkty
    10

    Domyślny

    Ja go nawet nie mam w dodatkach
    Mam wszystko w dodatkach włączone ale tego "aiContactSafe" tu nie widze
    Ostanio edytowane przez paker58 : 01-11-2010 20:26

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Podobne tematy

  1. moduł aicontactsafe
    przez headu na forum Administracja składnikami
    Odpowiedzi: 10
    Ostatni post/autor: 27-01-2010, 11:56
  2. artykuły pod sobą na stronie głównej
    przez gszymans na forum Administracja - ogólne
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post/autor: 24-01-2009, 22:18
  3. Bannery pod sobą
    przez Dozer666 na forum Administracja Joomla!
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post/autor: 01-08-2007, 08:59
  4. Jak zintegrować user_extended i Mosets Tree ze sobą?
    przez perche na forum Administracja składnikami
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 18-05-2007, 00:02

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •