DJ-Classifieds - nowy komponent ogłoszeniowy - Strona 69
Strona 69 z 69 PierwszyPierwszy ... 1959676869
Wyniki 681 do 687 z 687

Temat: DJ-Classifieds - nowy komponent ogłoszeniowy

  1. #681
    Bywalec tomsson awatar
    Dołączył
    01-02-2009
    Wpisy
    407
    Punkty
    11

    Domyślny

    Witam raz jeszcze już mi licencja wygasła ale może w ramach pomocy na forum coś poradzicie.
    W dalszym ciągu uzywam Waszego komponentu w wersji 3.1.2 i od jakiegoś dłuższego czasu zauwazam że przy dodawaniu ogłoszeń pojawiają się takie krzaki
    http://wirtualnyelk.pl/ogloszenia-mi...dj-classifieds
    dzieje się to nie zawsze przy dodawaniu ogloszenia, ale ostatnio coraz częściej. Musze to poprawiac w zapleczu ale to przeciez nie o to chodzilo :/. prosze o pomoc
    I LOVE JOOMLA

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #682
    Przeglądacz Tidus awatar
    Dołączył
    15-01-2014
    Skąd
    Częstochowa
    Wpisy
    75
    Punkty
    3

    Domyślny

    Witam mam takie pytanie nie natury technicznej. Czy ktoś wie czy można za komponent zapłacić np. Przekazem pocztowym? Pisałem w tej sprawie przez formularz ale nie dostałem odpowiedzi i może ktoś się orientuje jak to wygląda ?

  4. #683
    Bywalec
    Dołączył
    30-10-2005
    Wpisy
    168
    Punkty
    14

    Domyślny

    Tylko płatności elektroniczne Załącznik 7727

  5. #684
    Przeglądacz Tidus awatar
    Dołączył
    15-01-2014
    Skąd
    Częstochowa
    Wpisy
    75
    Punkty
    3

    Domyślny

    witam korzystam z szablonu joomads od dziś po zainstalowaniu strony demo po wejściu w zakładkę wyskakuje taki błąd:
    Warning: file_put_contents(...public_html/cache/tpl-jm-joomads/custom_css_fdbf2ac7e4bad72f199b51ea5dc75d7c.css) [function.file-put-contents]: failed to open stream: Disk quota exceeded in /.../public_html/libraries/joomla/filesystem/file.php on line 431
    i lewa strona nieco się rozchodzi czy ktoś miał podobny kłopot?

  6. #685
    Przeglądacz
    Dołączył
    01-04-2014
    Wpisy
    97
    Punkty
    18

    Domyślny

    a sprawdzałeś czy masz wolne miejsce na dysku?

  7. #686
    Przeglądacz Tidus awatar
    Dołączył
    15-01-2014
    Skąd
    Częstochowa
    Wpisy
    75
    Punkty
    3

    Domyślny

    Tak mam wolne ok 1.8 GB to zaraz po instalacji mam wyłączone cache a i tak się pojawia jakiś plik w cache po jego usunięciu problem znika na kilka odświeżeń ale potem znów wraca

  8. #687
    Przeglądacz
    Dołączył
    10-01-2015
    Wpisy
    65
    Punkty
    2

    Domyślny

    Mam wersję 3.2.2 DJ Classifieds chciałem dodać doatkowe pole jako pole w profilu użytkownika dodałe je ale przy rejestarcji nowe pole wcel się nie pokazuje
    Proszę o informacjęco mam zrobić aby dodaćto pole jako dopdatkowe i było one wyświetlone podczas rejestracji

Strona 69 z 69 PierwszyPierwszy ... 1959676869

Podobne tematy

  1. Komponent ogłoszeniowy.
    przez kaszczor na forum Instalacje (Joomla!, składników)
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post/autor: 02-12-2010, 23:13
  2. Komponent ogłoszeniowy
    przez klausania na forum Instalacje (Joomla!, składników)
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post/autor: 30-04-2010, 05:36
  3. Nowy komponent dla joomla: Kancelaria
    przez kiki05 na forum Własne rozwiązania
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 08-10-2009, 10:00
  4. Nowy komponent - JAccelerator - Zaawansowany Cache
    przez rkubera na forum Programowanie pod Joomla!
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post/autor: 16-08-2008, 23:05
  5. Nowy komponent dla Joomla - VideoDB
    przez waland na forum Ogłoszenia i komunikaty
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 25-04-2006, 01:34

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •