Niedzialajacy licznik odwiedzin
Wyniki 1 do 9 z 9

Temat: Niedzialajacy licznik odwiedzin

  1. #1
    Przeglądacz
    Dołączył
    17-10-2005
    Wpisy
    35
    Punkty
    10

    Domyślny Niedzialajacy licznik odwiedzin

    zaladowalem wlasnie modul visitatorcounter20pl i znow kicha. nie nalicza odwiedzin. dodam, ze ta sama sytuacja miala miejsce przy mili mambo pl v.4.5.2.1
    jaka moze byc tego przyczyna?

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Opiekun forum
    Dołączył
    19-09-2005
    Wpisy
    3 743
    Punkty
    131

    Domyślny

    a daj ten modul w załączniku na forum, albo link skad mozna go sciagna

  4. #3
    Wiarus Dylek awatar
    Dołączył
    20-09-2005
    Skąd
    Białystok
    Wpisy
    2 865
    Punkty
    70

    Domyślny

    A wlaczyles w konfiguracji glownej serwisu zeby Ci gromadzilo statystyki?

  5. #4
    Przeglądacz
    Dołączył
    17-10-2005
    Wpisy
    35
    Punkty
    10

    Domyślny

    pobralem ze strony www.joomlademo.pl, a dokladnie
    Kod:
    http://www.joomlademo.pl/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=55
    natomiast wlaczenie statystyk pomoglo.
    sorry za glupie dla was problemy, ale przyzwyczajajcie sie powoli do mnie. chyba sie tu zadomowie -> spodobalo mi sie u was
    dzieki za pomoc

  6. #5
    Opiekun forum
    Dołączył
    19-09-2005
    Wpisy
    3 743
    Punkty
    131

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez lukidb
    sorry za glupie dla was problemy, ale przyzwyczajajcie sie powoli do mnie. chyba sie tu zadomowie -> spodobalo mi sie u was
    no i dobrze

  7. #6
    Ten Niedobry Rybik awatar
    Dołączył
    26-09-2005
    Skąd
    Gliwice
    Wpisy
    2 180
    Punkty
    70

    Domyślny

    a siedz ile chcesz, przynajmniej jest sie kim zajac, bo tak bez userow tobysmy se oczy wydlubali

    Temat niedlugo zostanie zamkniety a problem wraz z solucją wpisany do FAQ
    Ostanio edytowane przez Rybik : 20-10-2005 04:19

  8. #7
    Bywalec
    Dołączył
    25-12-2005
    Wpisy
    126
    Punkty
    10

    Domyślny

    a moglby ktos wskazac gdzie to wlaczyc w ustwieniach?a i czy ten plik aktualny - bo chciabym miec jakis licznik na stornie - tylko moze juz cos sie w temacie ruszylo i np jest nowsza wersja

  9. #8
    Przeglądacz
    Dołączył
    17-10-2005
    Wpisy
    35
    Punkty
    10

    Domyślny

    fiuu... dawno mnie nie bylo... obowiazki...
    czy plik aktualny? nie wiem, musisz sprawdzic
    jezeli chodzi o ustawienia...
    site/global configuration/statistics/statistics - tak ;)

    pozdrawiam...

  10. #9
    Bywalec
    Dołączył
    25-12-2005
    Wpisy
    126
    Punkty
    10

    Domyślny

    Dziwne moze pytanie - ale czy mocno obcazaja statystyki serwer? Tzn ich wlaczenie - bo teraz mam wyalczone - komp leciwy - p200 mam odpalone mnostwo rzeczy iteraz z dwoma cms to zaczyna zipac.

    Ewentualnie jak nie ten modul licznika da sie wstawic jakis inny licznik?

    Poprawione:
    Dobra wzialem zwyklego MyStat - wole to niz ryzykowac zarznieciem mego super serwera ;-)
    Ostanio edytowane przez jahu : 21-02-2006 11:02

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •