Phoca Maps - polski pakiet jezykowy - Strona 2
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Wyniki 11 do 15 z 15

Temat: Phoca Maps - polski pakiet jezykowy

  1. #11
    Przeglądacz
    Dołączył
    14-04-2008
    Wpisy
    31
    Punkty
    10

    Domyślny

    Mam pl i mapa jest po polsku a opis pola gdzie wpisuje sie z jakiej ulicy jedziesz po angielsku. Czyli to coś z google?

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #12
    Senior zwiastun awatar
    Dołączył
    20-09-2005
    Wpisy
    27 297
    Punkty
    1135

    Domyślny

    Przeczytaj babci, cioci, mamie, koledze, kochance Twoje pytanie i zapytaj, jak zrozumieli. A potem popraw i znów przeczytaj. To taka sprawdzona metoda na radzenie sobie z kłopotami w wyrażaniu myśli. Nic pojąć z Twojego pytania nie można.
    Korzystaj i ciesz się!
    ===============
    Zwiastun
    Biblioteka Elektronicznej Dokumentacji Joomla!

  4. #13
    Debiutant
    Dołączył
    29-10-2011
    Wpisy
    7
    Punkty
    10

    Domyślny

    Przechodzimy do edycji pliku: administrator/language/En-Gb/en-GB.plg_content_phocamaps.ini i w wierszach 44 i 45 zmienić z "Get Route" na "Pokaż trasę" i z "From Addres" na "Z adresu". Oczywiscie w ustawieniach komponentu w mapie i markerze wybieramy jezyk En(UK). Gotowe ;)

    Nie wiem po co kombinacje z tłumaczeniami ściąganymi z neta

  5. #14
    Debiutant
    Dołączył
    22-04-2014
    Wpisy
    1
    Punkty
    2

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez tomeekm Zobacz wiadomość
    Witam wszystkich serdecznie!!
    W ostatnim czasie przetłumaczyłem Phoca Maps (ok 90%). W praktycznym użytkowaniu wg mnie wystarcza. Jeżeli ktoś chce może nanieść ewentualne poprawki jak również dokończyć tłumaczenie.
    Pzdr

    Edit
    pliki tłumaczone z wersji com_phocamaps 1.1.1
    Dzięki!!!
    Na wersji 2.0.6 działa

    - - - Updated - - -

    Cytat Wysłane przez Shaft Zobacz wiadomość
    Nie wiem po co kombinacje z tłumaczeniami ściąganymi z neta
    Żeby Kolego mieć np Warszawa, a nie Warsaw, w trasie mieć kieruj się na wschód itd...
    Ale oczywiście zależy co komu potrzeba

  6. #15
    Senior Gall Anonim awatar
    Dołączył
    19-10-2010
    Wpisy
    6 943
    Punkty
    447

    Domyślny

    @sadus a ty z archiwum X jesteś?
    Że jakieś kotlety z przed lat odgrzebujesz?

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Podobne tematy

  1. Phoca Maps - domyślnie rozwinięty opis znacznika
    przez BenLomax na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 30-11-2009, 14:19
  2. phoca polski jezyk
    przez nodan na forum Instalacja rozszerzeń
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post/autor: 07-10-2009, 10:37
  3. polski jezyk do phoca gallery 2
    przez raper_21 na forum Galerie, media, obsługa grafiki i innych mediów
    Odpowiedzi: 19
    Ostatni post/autor: 14-11-2008, 20:18
  4. Jak zainstalowac Polski pakiet jezykowy dla SOBI2
    przez marson na forum Instalacje (Joomla!, składników)
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 21-03-2007, 18:06
  5. Joomla PE i PonyGalllery - plik jezykowy
    przez Nicram na forum Joomla Power Edition
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post/autor: 02-04-2006, 16:06

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •