problem z gk weather
Wyniki 1 do 7 z 7

Temat: problem z gk weather

  1. #1
    Przeglądacz
    Dołączył
    17-12-2010
    Wpisy
    86
    Punkty
    10

    Domyślny problem z gk weather

    Witam!
    Może ktoś ma podobny probelm, wczoraj zniknęła mi ikona od pogody w jej miejscu mam znak zapytania- pokazuje mi temperature, wilgotność i wiatr jednak nie ma ikony z pogodą, odinstalowałem moduł i jezcze raz zainstalowałem jednak to nic nie zmienia

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Senior PeFik awatar
    Dołączył
    18-02-2007
    Skąd
    Miasto Stu Mostów
    Wpisy
    5 465
    Punkty
    241

    Domyślny

    Prosimy o linka do strony www - wtedy pomożemy, abyś czuł się komfortowo korzystając z produktów GavickPro
    Współautor bloga o systemie Joomla! -> blog.elimu.pl < oraz kilku książek i artykułów o tym CMS.

  4. #3
    Wiarus Jdwind awatar
    Dołączył
    21-08-2007
    Skąd
    Stalowa Wola
    Wpisy
    1 692
    Punkty
    132

    Domyślny

    No i nic Ci nie pomoże odinstalowywanie i instalowanie. Moduł nie do wszystkich typów pogody posiada ikonki. Tam, gdzie nie wchodzą standardowe pokazuje się znak zapytania.
    wiki.joomla.pl - odpowiedzi na Twoje pytania!
    >> MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ << - dokonaj dowolnej (min. 50zł) wpłaty na rzecz PCJ i skontaktuj się ze mną w celu odebrania gratulacji!

  5. #4
    Przeglądacz
    Dołączył
    17-12-2010
    Wpisy
    86
    Punkty
    10

    Domyślny

    Tylko, że do wczoraj wszystko świetnie działało

  6. #5
    Senior PeFik awatar
    Dołączył
    18-02-2007
    Skąd
    Miasto Stu Mostów
    Wpisy
    5 465
    Punkty
    241

    Domyślny

    odpowiedziałem na priv.

    Winę nie ponosi moduł, ponieważ korzysta on z API Google, inne duże miasta nadal są poprawnie prezentowane, testowałem.
    Współautor bloga o systemie Joomla! -> blog.elimu.pl < oraz kilku książek i artykułów o tym CMS.

  7. #6
    Wiarus Jdwind awatar
    Dołączył
    21-08-2007
    Skąd
    Stalowa Wola
    Wpisy
    1 692
    Punkty
    132

    Domyślny

    A skąd wiesz, że do wczoraj pokazywało Ci wszystkie rodzaje pogody?
    EDIT:
    Zresztą rozpakuj sobie moduł, wejdź w ikonki 32x32 i masz tam trzy rodzaje pogody ze znakami zapytania - icy, dusty i other. Narysuj własne, jak Ci się nie podobają pytajniki i po problemie.
    Ostanio edytowane przez Jdwind : 17-12-2010 17:31
    wiki.joomla.pl - odpowiedzi na Twoje pytania!
    >> MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ << - dokonaj dowolnej (min. 50zł) wpłaty na rzecz PCJ i skontaktuj się ze mną w celu odebrania gratulacji!

  8. #7
    Przeglądacz
    Dołączył
    27-09-2007
    Wpisy
    39
    Punkty
    10

    Domyślny

    Mam to samo. Wyszukałem tylko ten temat. Czyli jeżeli mam małe miasto - mam rysować te ikonki? Czy muszę zmienić na większe miasto (w moim przypadku najbliższe duże to Poznań (65 km ode mnie)? Trochę mało będzie dokładne.

Podobne tematy

  1. Błąd w GK Weather
    przez tomaszek83 na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 20-04-2011, 17:17
  2. GK WEATHER
    przez dagadam na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 15
    Ostatni post/autor: 09-01-2011, 12:17
  3. gk weather
    przez szyszkama na forum Szukam dodatku do Joomla
    Odpowiedzi: 12
    Ostatni post/autor: 26-06-2010, 01:02
  4. Gk weather i joomfish
    przez Frencz na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 14-02-2010, 15:37
  5. e-weather 1.1 - szczegóły prognozy - problem
    przez giecek na forum Administracja składnikami
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 13-08-2007, 02:18

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •