Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Wyniki 1 do 10 z 11

Temat: Problemy z wyświetlaniem pod Internet Explorer 8

  1. #1
    Debiutant
    Dołączył
    25-12-2010
    Wpisy
    1
    Punkty
    10

    Domyślny Problemy z wyświetlaniem pod Internet Explorer 8

    Witam,
    Mam problem ze stronką. Wszystko się rozjeżdza pod IE8. W innych przeglądarkach wszystko jest ok. Proszę o pomoc.
    IE 8 Compatibility nie pomaga.
    pzdr
    Machu

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Nowicjusz konradmz awatar
    Dołączył
    21-01-2010
    Skąd
    Pruszków
    Wpisy
    30
    Punkty
    10

    Domyślny

    Mam podobny problem u siebie.
    Ponawiam prośbę.
    IE 8 Compatibility również nie pomaga
    Ostanio edytowane przez konradmz : 22-03-2011 16:57

  4. #3
    Senior Gall Anonim awatar
    Dołączył
    19-10-2010
    Wpisy
    6 886
    Punkty
    442

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez konradmz Zobacz wiadomość
    Mam podobny problem u siebie.
    Ponawiam prośbę.
    IE 8 Compatibility również nie pomaga -->Strona
    To ciekawe - bo u mnie jest ok - IE8 - tak samo jak na FF
    Sprawdź swoją wersję IE - jak IE6 - to zainstaluj sobie nowszą
    Pzdr

  5. #4
    Bywalec damsaw awatar
    Dołączył
    13-10-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    114
    Punkty
    10

    Domyślny

    Mam taki sam problem na dwóch stronach. Również IE8 nie pomaga

  6. #5
    Senior nikszal awatar
    Dołączył
    07-09-2006
    Skąd
    FNW
    Wpisy
    5 264
    Punkty
    183

    Domyślny

    Na oczy Wam padło, czy "świetne" IE8 macie sprzed drugiej wojny światowej?
    Przecież jest dobrze.
    Zanim zapytasz na Forum:
    1. Przeszukaj wątki.
    2. Poszukaj odpowiedzi na wiki.
    __________________________________________________ _________________
    Książki oddane na makulaturę dowodzą, że cierpliwość papieru też ma swoje granice.

  7. #6
    Bywalec damsaw awatar
    Dołączył
    13-10-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    114
    Punkty
    10

    Domyślny

    Może ktoś zerknąć na www.pracujbezbarier.pl w IE na samym dole w pasku jest błąd. Jak go usunąć? W innych przeglądarkach jest ok

  8. #7
    Senior nikszal awatar
    Dołączył
    07-09-2006
    Skąd
    FNW
    Wpisy
    5 264
    Punkty
    183

    Domyślny

    Co to za wodotrysk: /plugins/system/jceutilities/js/jceutilities-220.js ?

    JCE to edytor, a ten dalszy człon pluginu to co za cudo?
    Zanim zapytasz na Forum:
    1. Przeszukaj wątki.
    2. Poszukaj odpowiedzi na wiki.
    __________________________________________________ _________________
    Książki oddane na makulaturę dowodzą, że cierpliwość papieru też ma swoje granice.

  9. #8
    Bywalec damsaw awatar
    Dołączył
    13-10-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    114
    Punkty
    10

    Domyślny

    Nie wiem, bo nie projektowałem tej strony tylko robiłem przeróbki. Wiesz jak to naprawić?

    ---------- Post dodany o 14:31 ---------- Poprzedni post był o 14:24 ----------

    ten dalszy człon może być odpowiedzialny za to, że ikony robocze są wyśrodkowane, a do prawej jak to jest w orginale. Hmmm

  10. #9
    Senior nikszal awatar
    Dołączył
    07-09-2006
    Skąd
    FNW
    Wpisy
    5 264
    Punkty
    183

    Domyślny

    Wyłącz ten plugin i zobaczymy co się będzie dziać.
    IE wyrzuca w nim ogrom błędów.
    Zanim zapytasz na Forum:
    1. Przeszukaj wątki.
    2. Poszukaj odpowiedzi na wiki.
    __________________________________________________ _________________
    Książki oddane na makulaturę dowodzą, że cierpliwość papieru też ma swoje granice.

  11. #10
    Bywalec AndiC awatar
    Dołączył
    20-09-2006
    Skąd
    Skawina
    Wpisy
    425
    Punkty
    56

    Domyślny

    U mnie na IE 8 strona dostaje błąd od iframe
    Kod:
    <!-- JoomlaStatsActivated --><iframe src="http://www.pracujbezbarier.pl/index.php?aklazy=start&nonce=E9dYDp3u6aBdGeF1WrWfrl1iEl5LFdKnKrsqIUwcYU9b00RxO1ABiPIIdmv8ipwq" style="display:none;" width="0" height="0">&nbsp;</iframe></body>

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Podobne tematy

  1. Googlemaps i problemy z wyświetlaniem pod IE
    przez Entaro na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 09-12-2009, 02:02
  2. Problem z linkami pod różnymi wersjami Internet Explorer
    przez sylwekb na forum Biznes: sklepy, ogłoszenia, katalogi produktów
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 25-09-2009, 13:54
  3. Odpowiedzi: 20
    Ostatni post/autor: 31-08-2009, 23:44
  4. Problem z edycją produktów pod Internet Explorer
    przez sylwekb na forum VirtueMart
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 25-08-2009, 09:18

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •