Przed chwilą rozjechała mi się strona - proszę o kontakt
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Wyniki 1 do 10 z 13

Temat: Przed chwilą rozjechała mi się strona - proszę o kontakt

  1. #1
    Nowicjusz
    Dołączył
    29-12-2010
    Wpisy
    11
    Punkty
    10

    Przed chwilą rozjechała mi się strona - proszę o kontakt

    Witam,

    Trochę nietypowy - post ale jestem mocno w opałach
    dosłownie przed chwilą rozjechała mi się strona.

    I nie wiem gdzie to poprawić -układ news zamiast w pionie
    robi sie podwójna kolumna

    proszę o kontakt gg 1546954

    - wiadomość usunę jeszcze dziś.

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Wiarus tomaszek83 awatar
    Dołączył
    19-05-2008
    Skąd
    Gorzów Wlkp.
    Wpisy
    2 191
    Punkty
    167

    Domyślny

    daj do działu zlecenia. Tam znajdziesz prędzej pomoc. Podaj link.

  4. #3
    Nowicjusz
    Dołączył
    29-12-2010
    Wpisy
    11
    Punkty
    10

    Domyślny

    www.shortboard.pl

    wyłączyłem wszystkie dodatki.

    ---------- Post dodany o 18:03 ---------- Poprzedni post był o 18:01 ----------

    podejrzewam że to kwestia jednego kliknięcia, które gdzieś nieopatrznie zrobiłem
    niestety ale nie wiem gdzie tego szukać w systemie

  5. #4
    Wiarus tomaszek83 awatar
    Dołączył
    19-05-2008
    Skąd
    Gorzów Wlkp.
    Wpisy
    2 191
    Punkty
    167

    Domyślny

    ale gdzie masz te newsy które się rozjechały? Na stronie są tylko pliki z YT ułożone w jednej kolumnie pionowo.

  6. #5
    Nowicjusz
    Dołączył
    29-12-2010
    Wpisy
    11
    Punkty
    10

    Domyślny

    no to są te niusy - ale ja je widzę w dwóch kolumnach.

    ---------- Post dodany o 18:10 ---------- Poprzedni post był o 18:08 ----------

    chyba wysypała się przeglądarka :/
    to możliwe?

  7. #6
    Wiarus tomaszek83 awatar
    Dołączył
    19-05-2008
    Skąd
    Gorzów Wlkp.
    Wpisy
    2 191
    Punkty
    167

    Domyślny

    na FF, Operze, IE8, Chrome i Safari jest ok. Pliki YT w jednej kolumnie

  8. #7
    Nowicjusz
    Dołączył
    25-09-2010
    Wpisy
    28
    Punkty
    10

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez shortboard Zobacz wiadomość
    no to są te niusy - ale ja je widzę w dwóch kolumnach.

    A czy przypadkiem nie masz ustawionego wyświetlania newsów w dwóch kolumnach? Domyślnie tak właśnie jest - zmień w opcjach pozycji menu wyświetlającej odnośnik do strony z newsami. I tu wcale nie chodzi o przeglądarkę, lecz o rozdzielczość
    .
    chyba wysypała się przeglądarka :/
    to możliwe?
    Nie. Jeśli jakaś przeglądarka wyświetla coś inaczej niż inne to znaczy to, że słabo zakodowałeś szablon.
    Ostanio edytowane przez fac : 10-01-2011 19:19

  9. #8
    Nowicjusz
    Dołączył
    29-12-2010
    Wpisy
    11
    Punkty
    10

    Domyślny

    Przeszukałem cały panel i nie doszedłem do tego gdzie się zarządza tym "menu"
    Stronę od jakiegoś czasu administruje na własną rękę,
    po tym jak jej twórca zaniknął bez śladu - nie wywiązując się z umowy - termin realizacji itp.

    jeśli ma ktoś chwilę na gg był bym bardzo wdzięczny.

  10. #9
    Wiarus tomaszek83 awatar
    Dołączył
    19-05-2008
    Skąd
    Gorzów Wlkp.
    Wpisy
    2 191
    Punkty
    167

    Domyślny

    sprawdzałeś na innym kompie jak się wyświetla? czy tylko u Ciebie jest ten błąd?

    a co do administracji to zalecałbym lekturę na www.wiki.joomla.pl i to niezwłocznie, bo jeśli twórca zniknął bez śladu to długa droga przed Tobą. Ale bez obaw Joomla jest lekka, łatwa i przyjemna więc sobie poradzisz...

  11. #10
    Bywalec
    Dołączył
    29-04-2008
    Skąd
    www.itcent.pl
    Wpisy
    353
    Punkty
    38

    Domyślny

    wciśnij ctrl + 0
    www.ITCent.pl - Obsługa informatyczna Puławy

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Podobne tematy

  1. AkoLegal - rozjechała się strona
    przez ar4 na forum CB i Joomsocial
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 11-05-2010, 12:27
  2. Problem strona się rozjechała w IE
    przez Forsa na forum Szablony, wygląd, formatowanie
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 12-01-2010, 20:41
  3. Po dodaniu Flasha..strona się rozjechała
    przez kbilski na forum Administracja Joomla!
    Odpowiedzi: 11
    Ostatni post/autor: 20-04-2009, 22:09
  4. Rozjechała się strona
    przez pawelt21 na forum Administracja Joomla!
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 30-07-2008, 12:23
  5. Problemy ze stroną. Włamanie, rozjechała się?
    przez darks na forum Administracja Joomla!
    Odpowiedzi: 10
    Ostatni post/autor: 14-09-2007, 06:51

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •