Brak miniaturek - News Show Pro GK4 v2.3.1
Wyniki 1 do 8 z 8

Temat: Brak miniaturek - News Show Pro GK4 v2.3.1

  1. #1
    Przeglądacz
    Dołączył
    05-12-2009
    Wpisy
    46
    Punkty
    10

    Domyślny Brak miniaturek - News Show Pro GK4 v2.3.1

    Witam,
    w tym module mozna generować automatycznie miniaturki zdjęć do artykułu, więc, w opcjach zmieniam na ON i nic, wcale nie generuje zdjęć, cache time zmieniam na 0 i też nic,
    to co jest grane??, dlaczego on nie generuje mi miniaturek?????, jak to naprawić??
    ------------------UPS
    napisałem nie w tym dziale, proszę o przeniesienie
    Ostanio edytowane przez bogdanos : 15-01-2011 23:25

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Debiutant
    Dołączył
    26-04-2011
    Wpisy
    10
    Punkty
    10

    Domyślny

    mam ten sam problem, udało Ci się może jakoś z nim uporać?

  4. #3
    Senior PeFik awatar
    Dołączył
    18-02-2007
    Skąd
    Miasto Stu Mostów
    Wpisy
    5 465
    Punkty
    241

    Domyślny

    a u mnie są. I jak to tłumaczyć. Proszę dodać tutaj zrzut ekranu z ustawieniami - z panelu zakładka Thumbnails.

    Nie widać zdjęć dla artykułów joomlowych czy tych z K2 ?
    Współautor bloga o systemie Joomla! -> blog.elimu.pl < oraz kilku książek i artykułów o tym CMS.

  5. #4
    Debiutant
    Dołączył
    26-04-2011
    Wpisy
    10
    Punkty
    10

    Domyślny

    udało mi się jednak uporać z tym samemu ale dzięki : )

  6. #5
    Bywalec Talyn awatar
    Dołączył
    31-12-2006
    Wpisy
    155
    Punkty
    15

    Domyślny

    Kurcze, a może jakieś rozwiązanie?
    Mam ten sam problem z Joomlą 2.5 i mod_news_pro_gk4

  7. #6
    Wyjadacz
    Dołączył
    16-10-2009
    Wpisy
    596
    Punkty
    47

    Domyślny

    U mnie też są. Zatem macie coś w ustawieniach nie tak.

  8. #7
    Bywalec Talyn awatar
    Dołączył
    31-12-2006
    Wpisy
    155
    Punkty
    15

    Domyślny

    Wszystko jest ok, tylko trzeba grafikę dodać przed "więcej". Jeśli będzie w treści artykułu poza kreską "więcej" to już tego nie będzie w module.

  9. #8
    Bywalec Dziudek awatar
    Dołączył
    17-10-2012
    Skąd
    Łódź
    Wpisy
    342
    Punkty
    60

    Domyślny

    Generalnie powodów niewyświetlania miniaturek może być wiele - od wspomnianego położenia miniaturki (warto dodać, że w wersjach 3.* miniaturki mogą być generowane ze standarized layouts - sekcja "images and links") aż po problemy z uprawnieniami katalogu cache w module (wtedy zwyczajnie miniaturki się nie wygenerują bo nie mogą zostać zapisane). Czasem też się zdarza, że ktoś nie ma zainstalowanej biblioteki GD na serwerze, ale to naprawdę rzadkie przypadki ;)

Podobne tematy

  1. nie znika News Show Pro GK4
    przez pioska na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post/autor: 23-07-2011, 10:16
  2. Zmiana nazw guzików w News Pro gk4
    przez Acase na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post/autor: 19-12-2010, 15:12
  3. mod news pro gk4 <-- Pomoc w Modyfikacji
    przez hl3b4n na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post/autor: 15-10-2010, 23:13
  4. Problem News Pro gk4
    przez cisu80 na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post/autor: 10-10-2010, 12:29
  5. News Show Pro GK4 - problem
    przez pioska na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post/autor: 12-09-2010, 14:52

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •