Wyniki 1 do 8 z 8

Temat: wybiórczy brak w wyświetlanych elementach strony w IE

  1. #1
    Debiutant
    Dołączył
    23-02-2011
    Wpisy
    6
    Punkty
    10

    Domyślny wybiórczy brak w wyświetlanych elementach strony w IE

    Witam!

    mam problem z wyświetlaniem strony w IE... www.zsradkow.pl

    tzn. większość działa poprawnie, ale są błędy np. jeżeli mam strone główna otwartą - nie wyświetla mi panelu z prawej strony, a jak wchodzę w np. spacer po szkole, to juz jest całe ok, nie wyświetla też niektórych artykułów, mimo iż są dodane - np. radosna szkoła, a niektóre wyświetla prawidłowo...

    prosze o jakąś poradę co z tym zrobić.... w Mozilli wszystko działa poprawnie...

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Wyga palyga007 awatar
    Dołączył
    24-03-2010
    Skąd
    Wieluń
    Wpisy
    3 899
    Punkty
    229

    Domyślny

    mama nie mówiła: "NIE WKLEJAJ TEKSTÓW BEZPOŚREDNIO Z WORD'A"?
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    "Nie chowaj nienawiści po wieczne czasy, ty, który sam nie jesteś wieczny."
    Przyjmę ofertę pracy w Australii...
    web-coder.pl

  4. #3
    Debiutant
    Dołączył
    23-02-2011
    Wpisy
    6
    Punkty
    10

    Domyślny

    a coś więcej? wklejam z worda, to fakt, ale większość wyświetla się przecież dobrze, to o co chodzi?

  5. #4
    Wyga palyga007 awatar
    Dołączył
    24-03-2010
    Skąd
    Wieluń
    Wpisy
    3 899
    Punkty
    229

    Domyślny

    A co więcej mam Ci powiedzieć?
    Przekleiłaś teksty bezpośrednio z programu MS Word a czegoś takiego się nie robi!

    Głupi IE nie potrafi obsłużyć tekstu sformatowanego przez program napisany przez własną firmę ot co.
    Popraw teksty a wszystko wróci do normy.


    //Poprawka form
    Ostanio edytowane przez palyga007 : 23-02-2011 13:27
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    "Nie chowaj nienawiści po wieczne czasy, ty, który sam nie jesteś wieczny."
    Przyjmę ofertę pracy w Australii...
    web-coder.pl

  6. #5
    Debiutant
    Dołączył
    23-02-2011
    Wpisy
    6
    Punkty
    10

    Domyślny

    przekleiłam - jestem baba

    czyli mam po prostu wpisać tekst prosto do edytora, a nie kopiować-wklejać? ale to zastanawiające, że część wklejonych z worda działa i wyświetla wszystko dobrze...

    dzięki za informację, zaraz spróbuję to zrobić...
    Ostanio edytowane przez robag : 23-02-2011 13:23

  7. #6
    Debiutant
    Dołączył
    23-02-2011
    Wpisy
    6
    Punkty
    10

    Domyślny

    a nie można jakoś inaczej przyspieszyć wpisywanie tekstów? skoro lipa z tym wklejaniem z worda, to może jakiś inny, tajemniczy i szybki sposób istnieje

  8. #7
    Wyga
    Dołączył
    02-06-2009
    Skąd
    straszna wiocha
    Wpisy
    3 029
    Punkty
    283

    Domyślny

    w edytorze znajdź guzik "wklej z worda"

  9. #8
    Wiarus Robster awatar
    Dołączył
    30-01-2010
    Skąd
    Częstochowa
    Wpisy
    2 136
    Punkty
    135

    Domyślny

    A powiesz mi czym się różni przeklejenie tekstu z Worda do J!, a czym z edytora html do J!? U mnie to nadal jest Ctrl+C --> Ctrl-V, chyba że ja mam jakiś system dla niepełnosprytnych.

    ---------
    Hej @a_m // cześć Robster
    Ostanio edytowane przez a_m : 24-02-2011 20:43
    Nic co jest warte posiadania nie przychodzi łatwo.
    http://robertmatuszewski.pl

Podobne tematy

  1. Ograniczenie ilośći wyświetlanych produktów
    przez wisnia37 na forum VirtueMart
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post/autor: 31-03-2010, 14:17
  2. Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 06-01-2010, 13:14
  3. Ilość wyświetlanych newsów
    przez Net2012 na forum Administracja Joomla!
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 22-10-2009, 18:30
  4. Expose, wielkość wyświetlanych zdjęć
    przez adamosky na forum Galerie, media, obsługa grafiki i innych mediów
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 14-12-2008, 15:23
  5. Wielkość wyświetlanych zdjęc
    przez spex na forum Zoom Media Gallery
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 30-07-2007, 00:46

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •