Wyniki 1 do 4 z 4

Temat: Problem z JAMP'em

  1. #1
    Nowicjusz
    Dołączył
    08-04-2011
    Wpisy
    11
    Punkty
    10

    Domyślny Dość nietypowy i dziwny problem z JAMP'em

    Mam dość nietypowy problem z JAMPem. Wczoraj go pobrałem i wszystko elegancko śmigało. zainstalowalem joomle na localhoscie. Ale dziś, tutaj jest problem, gry włączam JAMPa i klikam uruchom, Wyświetla mi się Niebieski Ekran i komunikat o dumpowaniu pamięci. Wczoraj ile razy nie włączałem było dobrze. Dziś juz coś nie tak jest.

    EDIT

    Przed chwilą uruchomiłem kolejny raz JAMPa, efekt ten sam
    Ostanio edytowane przez themingv : 09-04-2011 19:42

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Nowicjusz
    Dołączył
    20-03-2009
    Wpisy
    21
    Punkty
    2

    Domyślny

    u mnie to samo. pełna kicha. program nie współpracuje chyba z Vistą.

  4. #3
    Nowicjusz
    Dołączył
    08-04-2011
    Wpisy
    11
    Punkty
    10

    Domyślny

    @mofik
    Uzasadnienie jest proste. To Windows ;P. W ten dzien ile razy nie odpalałem było to samo czyli reebot komputera. Na następny dzień, było ok, spróboj tak czyli poprostu poczekac ;).

  5. #4
    Nowicjusz
    Dołączył
    06-02-2015
    Wpisy
    14
    Punkty
    2

    Domyślny

    odgrzewam temat gdyż nic więcej na ten temat nie znalazłem a problem mam identyczny - w jeden dzień wszystko chodziło normalnie, w drugi pojawia sie niebieski ekran, system vista

Podobne tematy

  1. JAMP - następca mov'AMP PL
    przez trzepiz na forum Serwery lokalnie - JAMP, movAMP i inne
    Odpowiedzi: 52
    Ostatni post/autor: 06-05-2011, 14:37
  2. Jamp
    przez andim na forum Różne
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post/autor: 20-04-2011, 08:24

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •