[szukam] tłumaczenie K2 Store
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Wyniki 1 do 10 z 19

Temat: [szukam] tłumaczenie K2 Store

  1. #1
    Senior Bazyl awatar
    Dołączył
    02-08-2008
    Skąd
    Skierniewice
    Wpisy
    7 387
    Punkty
    546

    Domyślny [szukam] tłumaczenie K2 Store

    Witajcie,

    Może ktoś z Was przetłumaczył K2store i może się podzielić?

    Dzięki,
    P.

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Nowicjusz
    Dołączył
    18-11-2010
    Skąd
    3-misato
    Wpisy
    22
    Punkty
    10

    Domyślny

    a nie chciałbyś się za to zabrać sam ?
    jestem w stanie trochę ci pomóc - zdaję sobie sprawę z tego że mnóstwo przy tym roboty , ale może ktoś jeszcze sie znajdzie do ekipy i jakoś zgodnym chórem damy radę ?

    Ktoś jeszcze chętny ?

  4. #3
    Przeglądacz sstanczuk awatar
    Dołączył
    03-09-2006
    Skąd
    Stolica
    Wpisy
    51
    Punkty
    20

    Domyślny

    Również mogę dołączyć, chyba że już zrobiliście tłumaczenie?

  5. #4

  6. #5
    Przeglądacz sstanczuk awatar
    Dołączył
    03-09-2006
    Skąd
    Stolica
    Wpisy
    51
    Punkty
    20

    Domyślny

    A mogę prosić link do tłumaczenia k2store?

  7. #6
    Senior Bazyl awatar
    Dołączył
    02-08-2008
    Skąd
    Skierniewice
    Wpisy
    7 387
    Punkty
    546

    Domyślny

    Linku nie ma , a tłumaczenie ma @Zwiastun

  8. #7
    Nowicjusz badkupa awatar
    Dołączył
    25-03-2007
    Wpisy
    22
    Punkty
    11

  9. #8
    Senior zwiastun awatar
    Dołączył
    20-09-2005
    Wpisy
    27 272
    Punkty
    1128

    Domyślny

    @badkupa: rozumiem, że przyłączysz się do pracy nad tłumaczeniem , bo ono się tam znikąd nie wzięło
    Korzystaj i ciesz się!
    ===============
    Zwiastun
    Biblioteka Elektronicznej Dokumentacji Joomla!

  10. #9
    Nowicjusz witraze awatar
    Dołączył
    31-08-2008
    Skąd
    Warszawa
    Wpisy
    11
    Punkty
    10

    Domyślny

    Dzień dobry
    Joomla 3.3.5, K2Store 3.8.0, tłumaczenie polskie pobrane ze strony K2Store. Wszystko w K2Store się spolszczyło za wyjątkiem formularza kontaktowego. Tam dalej jest: First name, Address itp. Próbowałem nadpisywać pola w formularzu poprzez Nadpisywanie tłumaczeń ale nie widać tych angielskich pól z K2Store do napisania. Plik języka polskiego K2Store jest na miejscu, pola odpowiedzialne za formularz też w tym pliku są, ale ich nie zasysa. Dotyczy strony www.ptrm.pl/sklep
    Dziękuję za pomysły i porady
    Tomek

  11. #10
    Senior Gall Anonim awatar
    Dołączył
    19-10-2010
    Wpisy
    6 943
    Punkty
    447

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez witraze Zobacz wiadomość
    pomysły i porady
    Włącz analizę języka w konfiguracji Joomla - stawiam na błędy w pikach tłumaczenia komponentu.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Podobne tematy

  1. EZ STORE - KILKA PYTAŃ
    przez kritur666 na forum Administracja składnikami
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 02-02-2008, 11:31
  2. Problem z Ez Store
    przez Arkadiusz na forum Administracja składnikami
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post/autor: 08-09-2007, 00:13
  3. EZ-Store
    przez adamp4 na forum Instalacje (Joomla!, składników)
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 13-07-2007, 12:01
  4. ez store...
    przez lutek na forum Administracja składnikami
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 28-11-2006, 19:42
  5. EZ- Store
    przez slau na forum Instalacje (Joomla!, składników)
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 07-09-2006, 13:00

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •