Brak obramowania tabeli
Wyniki 1 do 5 z 5

Temat: Brak obramowania tabeli

  1. #1

    Domyślny Brak obramowania tabeli

    Witam,

    Mam mały problem z szablonem. Nie wyświetla się obramowanie tabeli. W kodzie border jest ustawione na 1, a color #000000. Czemu nie ma obramowania?

    Przykładowy artykuł z tabelką: http://blenna.forum-zarabianie.pl/in...ly-podstawowej
    Ostanio edytowane przez Jaro070 : 28-11-2011 16:22
    Bawię się Joomla! od marca 2011r., ale były już 2 prezentacje.

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Senior nikszal awatar
    Dołączył
    07-09-2006
    Skąd
    FNW
    Wpisy
    5 288
    Punkty
    196

    Domyślny

    Gdzie to mogę obejrzeć?
    Zanim zapytasz na Forum:
    1. Przeszukaj wątki.
    2. Poszukaj odpowiedzi na wiki.
    __________________________________________________ _________________
    Książki oddane na makulaturę dowodzą, że cierpliwość papieru też ma swoje granice.

  4. #3
    Bawię się Joomla! od marca 2011r., ale były już 2 prezentacje.

  5. #4
    Senior nikszal awatar
    Dołączył
    07-09-2006
    Skąd
    FNW
    Wpisy
    5 288
    Punkty
    196

    Domyślny

    template.css -> wiersz 4

    html, body, div, span, applet, object, iframe, h1, h2, h3, h4, h5, h6, p, blockquote, pre, a, abbr, acronym, address, big, cite, code, del, dfn, em, font, img, ins, kbd, q, s, samp, small, strike, strong, sub, sup, tt, var, b, u, i, center, dl, dt, dd, ol, ul, li, fieldset, form, label, legend, table, caption, tbody, tfoot, thead, tr, th, td
    {
    ....
    border-style: none;
    ....
    }

    Nie ma ramki i nie będzie.

    ---------- Post dodany o 16:31 ---------- Poprzedni post był o 16:25 ----------

    Wytnij formatowanie tabeli z tego zapisu i zrób kolejny styl dla ramek

    tr, th, td
    {
    border: 1px solid #000000;
    }
    Zanim zapytasz na Forum:
    1. Przeszukaj wątki.
    2. Poszukaj odpowiedzi na wiki.
    __________________________________________________ _________________
    Książki oddane na makulaturę dowodzą, że cierpliwość papieru też ma swoje granice.

  6. #5
    Nowicjusz
    Dołączył
    29-05-2009
    Wpisy
    13
    Punkty
    10

    Domyślny

    Dzięki .
    Po takim czasie ale działa.

    Cytat Wysłane przez nikszal Zobacz wiadomość
    template.css -> wiersz 4

    html, body, div, span, applet, object, iframe, h1, h2, h3, h4, h5, h6, p, blockquote, pre, a, abbr, acronym, address, big, cite, code, del, dfn, em, font, img, ins, kbd, q, s, samp, small, strike, strong, sub, sup, tt, var, b, u, i, center, dl, dt, dd, ol, ul, li, fieldset, form, label, legend, table, caption, tbody, tfoot, thead, tr, th, td
    {
    ....
    border-style: none;
    ....
    }

    Nie ma ramki i nie będzie.

    ---------- Post dodany o 16:31 ---------- Poprzedni post był o 16:25 ----------

    Wytnij formatowanie tabeli z tego zapisu i zrób kolejny styl dla ramek

    tr, th, td
    {
    border: 1px solid #000000;
    }

Podobne tematy

  1. Zmiana obramowania strony
    przez gorsiak na forum Szablony, wygląd, formatowanie
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post/autor: 03-05-2011, 12:26
  2. IE nie wyświetla obramowania wewnątrz tabeli w mozzili działa
    przez kbilski na forum Szablony, wygląd, formatowanie
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post/autor: 04-03-2011, 21:41
  3. Migracja do Joomli 1.5.x - brak tabeli
    przez cho_mik na forum Aktualizacje, migracje
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 23-01-2011, 21:39
  4. Wyświetlanie obramowania tabeli
    przez wooytson na forum Szablony, wygląd, formatowanie
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 11-03-2010, 11:16
  5. Brak Tabeli w Joomla 1.5.xx
    przez ggames na forum Administracja - ogólne
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 09-11-2009, 16:45

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •