DJ-Classifieds dla Joomla 2.5 - Strona 3
Strona 3 z 15 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Wyniki 21 do 30 z 143

Temat: DJ-Classifieds dla Joomla 2.5

  1. #21
    Bywalec lukasz.ciastek awatar
    Dołączył
    17-11-2008
    Wpisy
    194
    Punkty
    19

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez wfx Zobacz wiadomość
    Witam

    Myślę, że problem zainteresuje większość użytkowników Waszego komponentu. Mianowicie: płatności SMS Premium.
    Witam

    Jak najbardziej mamy w planach wprowadzenie SMS Premium, myślę że to będzie duże ułatwienie.
    Na platformie demo postaramy się udostępnić polskie płatności w wersji testowej.

    Pozdrawiam,
    Łukasz
    Design-Joomla.pl

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #22
    Przeglądacz
    Dołączył
    15-03-2009
    Wpisy
    61
    Punkty
    11

    Domyślny

    kolejna niespodzianka

    Dla płatności Przelewy24, przy próbie zapłaty dostaję komunikat:
    Błąd wywołania strony:
    • Nieprawidłowy adres e-mail

    Skontaktuj się z obsługą sklepu i zgłoś powyższe błędy.

    O jaki e-mail może chodzić? Jeśłi nic nie przeoczyłem, to wszędzie w Joomla mam wprowadzony ten sam adres e-mail, który podałem firmie Dialcom 24 (Przelewy24) przy rejestracji...

  4. #23
    Przeglądacz
    Dołączył
    15-03-2009
    Wpisy
    61
    Punkty
    11

    Domyślny

    Problem 'nieprawidłowego adresu e-mail' konsultowałem z obsługą techniczną Dialcomu i dowiedziałem się, że po prostu żaden e-mail nie jest przekazywany.

    Przeniosłem więc testową stronę z serwera off-line do sieci, na docelowy serwer, wykonałem dziesiątki prób z najróżniejszymi ustawieniami i wciąż otrzymywałem ten komunikat o nieprawidłowym adresie e-mail.

    Co ciekawe inna funkcja związana z e-mailem - formularz kontaktowy, funkcjonuje prawidłowo.

    Przeczytałem masę wątków na forum, przerobiłem zdawałoby się już wszystko, a efekt ciągle żaden :-(

    Jakieś sugestie? (Serwera raczej nie podejrzewam, bo inne strony oparte na J. działają bez problemu)

  5. #24
    Bywalec
    Dołączył
    24-06-2008
    Wpisy
    276
    Punkty
    9

    Domyślny

    Mam pytania:
    1. kupujac DJ-C dostaje wszystkie dostepne pluginy i moduly?
    2. Jak dziala plugin platnosci? Czy moge ustawic sobie, ze tylko dana kategoria bedzie platna? Czy moge ustawic sobie max liczbe znakow do wpisania, a jesli ja przekrocze to zaplace x2? Czy mozna dodac extrafield, za ktore trzeba bedzie zaplacic (np. pogrubienie)?
    Ostanio edytowane przez docxxx : 31-08-2012 00:41

  6. #25
    Debiutant
    Dołączył
    02-09-2012
    Wpisy
    4
    Punkty
    2

    Domyślny

    Witam

    A czy jest w tym komponencie jakiś schowek ogłoszeń ? przeglądałam demo i nic takiego nie znalazłam ? tylko moje ogłoszenia, tzn te które dodałam ?czy może również to pełni funkcję schowka ? czy jeśli tak to do niby tego schowka mogą sobie dodawać ogłoszenia osoby nie zalogowane ? czy jeśi nie ma schowka to czy w jak najszybszym czasie powstanie ? czy powiedzmy za rok ?

    Kolejne pytanie odnośnie wyświetlana wyróżnionych ogłoszeń, każdy znany mi serwis ogłoszeniowy ma moduł flash lub jakiś tam inny który wyświetla takie ogłoszenia, nawet mniej znane serwisy posiadają taki moduł ! zazwyczaj u góry strony jako przewijany pasek itp. czy kiedykolwiek w końcu powstanie taki moduł ? czy jak tak to kiedy ? czy ewentualnie można zlecić autorowi wykonanie takiego modułu ? jakie koszta wiążą się z tym ? może być odp. na priva

  7. #26
    Debiutant
    Dołączył
    02-09-2012
    Wpisy
    4
    Punkty
    2

    Domyślny

    ????? nic nie wiadomo ? rozważam zakup w miare szybko to i odp. przydała by się.

  8. #27
    Przeglądacz
    Dołączył
    30-10-2007
    Skąd
    Rzeszów
    Wpisy
    37
    Punkty
    11

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez wesolajolka Zobacz wiadomość
    ????? nic nie wiadomo ? rozważam zakup w miare szybko to i odp. przydała by się.
    Poczekaj chwilkę i się tak nie stresuj, a i zachowuj się nieco bardziej kulturalnie. Nikt tu nie lubi takiego zachowania, a też nie każdy ma czas ciągle siedzieć na forum.

    Zawsze możesz napisać bezpośrednio do twórców. Żeby Ci to ułatwić (bo sama na to nie wpadłaś niestety...) podaję Ci mail kontaktowy: kontakt@design-joomla.eu

  9. #28
    Bywalec
    Dołączył
    24-06-2008
    Wpisy
    276
    Punkty
    9

    Domyślny

    Ja kupilem i jest ok, ale mam jedno wrazenie, ze jest to typowy polski produkt. "polski produkt" oznacza, ze bardzo niedopracowany pod wzgledem usability. Jestem w ciaglym kontakcie z supportem i przekazuje im swoje uwagi (np. brak oznaczenia, ktore pola sa wymagane itd.).
    Nie zrozumcie mnie zle, to dobry component, ale wszystko dziala, duzo rzeczy wymaga poprawy. Czy kupilbym go jeszcze raz? Tak, ale oczekuje poprawek.

  10. #29
    Bywalec lukasz.ciastek awatar
    Dołączył
    17-11-2008
    Wpisy
    194
    Punkty
    19

    Domyślny

    Witam

    Cytat Wysłane przez wfx Zobacz wiadomość
    Problem 'nieprawidłowego adresu e-mail' konsultowałem z obsługą techniczną Dialcomu i dowiedziałem się, że po prostu żaden e-mail nie jest przekazywany.
    Problem polega na tym że jeśli użytkownik dodaje jako niezalogowany, to nie ma jego maila, na dniach będzie kolejny update z poprawkami/zmianami.
    Zmienimy że jeśli ogłoszenie dodaje gość, to w pluginie do przelewó24 pojawi się pole z wymaganym emailem, aby kontynuować.

    - - - Updated - - -

    Cytat Wysłane przez docxxx Zobacz wiadomość
    Mam pytania:
    1. kupujac DJ-C dostaje wszystkie dostepne pluginy i moduly?
    2. Jak dziala plugin platnosci? Czy moge ustawic sobie, ze tylko dana kategoria bedzie platna? Czy moge ustawic sobie max liczbe znakow do wpisania, a jesli ja przekrocze to zaplace x2? Czy mozna dodac extrafield, za ktore trzeba bedzie zaplacic (np. pogrubienie)?
    Ad.1 Tak w paczce są dostępne wszytskie moduły i pluginy. Wszytskie kolejne np tłumaczenia jeśli nie znajdą się od razu w paczce, będą udostępnione na stronie w dziale download.
    Ad .2
    - W każdej kategorii można ustawić koszt opublikowania ogłoszenia w danej kategorii. Można pozostawić też kategorię darmową , cena jest niezależna od 'rodzica' kategorii.
    - Można ustawić maksymalną liczbę znaków w skrócie ogłoszenia, jednak dla ogłoszenia głównego nie ma limitu i nie ma opcji opłaty dla przekroczenia długości.
    - Wypełnienie pól dodatkowych nie skutkuje naliczeniem dodatkowej opłaty , jest płatna opcja 'Promocja pierwszy' wtedy ogłoszenie jest wyróżnione kolorem i znajduje się na szczycie listy. W przyszłości chcemy rozbudować system promocji, o np : pogrubione, w ramce, na tle, pierwsze na liście , wyróżnione w module.
    Design-Joomla.pl

  11. #30
    Bywalec lukasz.ciastek awatar
    Dołączył
    17-11-2008
    Wpisy
    194
    Punkty
    19

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez wesolajolka Zobacz wiadomość

    A czy jest w tym komponencie jakiś schowek ogłoszeń ? przeglądałam demo i nic takiego nie znalazłam ? tylko moje ogłoszenia, tzn te które dodałam ?czy może również to pełni funkcję schowka ? czy jeśli tak to do niby tego schowka mogą sobie dodawać ogłoszenia osoby nie zalogowane ? czy jeśi nie ma schowka to czy w jak najszybszym czasie powstanie ? czy powiedzmy za rok ?
    Moje ogłoszenia, to ogłoszenia użytkownika które dodał. Funkcji schowka nie ma obecnie, ale to dobry pomysł, na pewno ją dodamy. Na najbliższe updaty mamy kompletną listę, ale w przeciągu 2-3 msc powinniśmy to tej opcji dojść.

    Cytat Wysłane przez wesolajolka Zobacz wiadomość
    Kolejne pytanie odnośnie wyświetlana wyróżnionych ogłoszeń, każdy znany mi serwis ogłoszeniowy ma moduł flash lub jakiś tam inny który wyświetla takie ogłoszenia, nawet mniej znane serwisy posiadają taki moduł ! zazwyczaj u góry strony jako przewijany pasek itp. czy kiedykolwiek w końcu powstanie taki moduł ? czy jak tak to kiedy ? czy ewentualnie można zlecić autorowi wykonanie takiego modułu ? jakie koszta wiążą się z tym ? może być odp. na priva
    Jeśli ogłoszenie jest oznaczone jako w promocji, to w module items w parametrach można ustawić aby wyświetlał tylko ogłoszenia w promocji.

    - - - Updated - - -

    Cytat Wysłane przez docxxx Zobacz wiadomość
    Ja kupilem i jest ok, ale mam jedno wrazenie, ze jest to typowy polski produkt. "polski produkt" oznacza, ze bardzo niedopracowany pod wzgledem usability. Jestem w ciaglym kontakcie z supportem i przekazuje im swoje uwagi (np. brak oznaczenia, ktore pola sa wymagane itd.).
    Nie zrozumcie mnie zle, to dobry component, ale wszystko dziala, duzo rzeczy wymaga poprawy. Czy kupilbym go jeszcze raz? Tak, ale oczekuje poprawek.
    W rozbudowanym projekcie zawsze wkradają się błędy, staraliśmy się przetestować go dobrze i staramy się reagować na błędy i opinie, ale czy jest aż tak "bardzo niedopracowany"? Był już pierwszy update z poprawkami i dodaniem np rss na prośbę użytkownika , na dniach będzie drugi update. Oczywiście jest klika braków większych i mniejszych, jak np przytoczony brak oznaczenia, które pola sa wymagane, jednak pola się podświetlają i jest komunikat po wybraniu zapisz a brakuje tylko "gwiazdek" . Staramy się reagować i myślę ze wraz z sugestiami użytkowników uda nam się dopracować ten komponent i stworzyć naprawdę funkcjonalne narzędzie.

    Zależy nam na wsparciu i opinii forumowiczów, dlatego specjalnie dla użytkowników forum przygotowaliśmy 20% kupon na zakup licencji .Proszę podczas zakupów użyć kodu: forum20. Kupon jest ważny przez tydzień.

    Pozdrawiam,
    Łukasz
    Design-Joomla.pl

Strona 3 z 15 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni

Podobne tematy

  1. Dj Classifieds - problem.
    przez przemek1259 na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 24-02-2012, 14:38
  2. Dj classifieds
    przez bajerunio na forum Rozszerzenia z Design-Joomla
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post/autor: 15-06-2011, 14:11
  3. Dj-multitreemenu i Dj-menu dla Joomla 1.6
    przez AndrzejH na forum Rozszerzenia z Design-Joomla
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 03-03-2011, 17:24
  4. Dj Classifieds
    przez weronika na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post/autor: 12-09-2010, 23:43

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •