Remository - dzielenie na strony
Wyniki 1 do 9 z 9

Temat: Remository - dzielenie na strony

  1. #1
    Przeglądacz
    Dołączył
    23-10-2005
    Wpisy
    34
    Punkty
    10

    Domyślny Remository - dzielenie na strony

    Witam,

    Mam problem z Remository. Problem polega na tym, że przy większej liczbie plików remository tworzy podstrony. Wszystko fajnie, tylko dlaczego jest tam page 1 of 2 a nie strona 1 z 2? Próbowałem znaleźć braki w pliku językowym, ale chyba coś mi dzisiaj ze względu na temoeraturę spadła prędkość pracy szarych komórek.

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Opiekun forum
    Dołączył
    19-09-2005
    Wpisy
    3 743
    Punkty
    131

    Domyślny

    cudów nie ma, z powietrza tego nie bierze
    poszukaj dokłanie w jego pliku językowym, bo rozumiem ze poza tym masz polska wersje joomli?
    ewentualnie daj link do strony

  4. #3
    Przeglądacz
    Dołączył
    23-10-2005
    Wpisy
    34
    Punkty
    10

    Domyślny

    Wiem że cudów nie ma.

    http://www.print-partner.pl/componen...c,select/id,9/

    Proszę bardzo - tu mozna to obejrzeć.

  5. #4
    Bywalec
    Dołączył
    12-10-2005
    Wpisy
    322
    Punkty
    26

    Domyślny

    Jako, że cudów nie ma, włącz edytor i wejdź do niego, a potem wyedytuj plik językowy i po problemie.
    Przeczytaj o tematyce: programy partnerskie zobacz też jak wygląda darmowa reklama dla Ciebie, no i na deser mam dla Ciebie stronę o pagerank i mały Kurs CSS

  6. #5
    Przeglądacz
    Dołączył
    23-10-2005
    Wpisy
    34
    Punkty
    10

    Domyślny

    Więc jednak nie miałem zaćmienia. Ten tekst jest wpisany na sztywno w pliku remository.html.php.

    Tutaj nie jest w ogóle używany plik językowy.

  7. #6
    Bywalec
    Dołączył
    12-10-2005
    Wpisy
    322
    Punkty
    26

    Domyślny

    No i jesteśmy o jedną rzecz wszyscy mądrzejsi, zatem jak już tego dokonasz podaj proszę, w której lokalizacji były te niedociągnięcia. Pozdrawiam
    Przeczytaj o tematyce: programy partnerskie zobacz też jak wygląda darmowa reklama dla Ciebie, no i na deser mam dla Ciebie stronę o pagerank i mały Kurs CSS

  8. #7
    Przeglądacz
    Dołączył
    23-10-2005
    Wpisy
    34
    Punkty
    10

    Domyślny

    Jedyne co mogę powiedzieć to to, że jest to wersja 3.20+. Niestety nie pamiętam skąd ją ściągnąłem. Oczywiście problem nie leży w tłumaczeniu, tylko w zaszyciu tego tekstu w samym komponencie.

  9. #8
    Bywalec
    Dołączył
    12-10-2005
    Wpisy
    322
    Punkty
    26

    Domyślny

    Skoro tak twierdzisz, to przeszukaj globalnie ten komponent pod katem tego tłumaczenia w nim i po problemie.
    Przeczytaj o tematyce: programy partnerskie zobacz też jak wygląda darmowa reklama dla Ciebie, no i na deser mam dla Ciebie stronę o pagerank i mały Kurs CSS

  10. #9
    Przeglądacz
    Dołączył
    23-10-2005
    Wpisy
    34
    Punkty
    10

    Domyślny

    Ale problem już rozwiązałem. Napisałem gdzie jest ten tekst: remository.html.php.

    Teraz tylko chodzi tylko o to że nie jest to błąd tłumaczenia tylko błąd komponentu.

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •