Wyniki 1 do 5 z 5

Temat: Problem z paginacja # ?

  1. #1
    Debiutant
    Dołączył
    07-10-2012
    Wpisy
    2
    Punkty
    2

    Problem z paginacja # ?

    witajcie, po przeniesieniu strony zauwazylem ze paginacja przestala dzialac. Link do nastepnych stron to "#" tak samo z paginacja galerii.
    Jak to naprawic ? - http://www.civic7g.pl

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Przeglądacz
    Dołączył
    03-05-2011
    Wpisy
    76
    Punkty
    10

    Domyślny

    Mam ten sam problem, przeniosłem stronę za pomocą Akeeba Kickstart na inny hosting. Generalnie wszystko działa ale jest problem z paginacją w szablonie.
    "Warning: Illegal string offset 'active' in /templates/ja_purity_ii/html/pagination.php on line 129
    Warning: Illegal string offset 'active' in /templates/ja_purity_ii/html/pagination.php on line 135
    idt."


  4. #3
    Bywalec
    Dołączył
    21-03-2017
    Wpisy
    105
    Punkty
    36

    Domyślny

    Przy tej ilości informacji jaką podałeś: wyłącz raportowanie błędów.

    Jeżeli podasz jakiekolwiek szczegóły (wersję J!, czy robiłeś migrację ze starszej wersji, dołączysz plik - w PurityII na J! 2.5 nie widzę pagination.php w tej lokalizacji) to może uda się coś więcej powiedzieć.
    Pomogłem? Kliknij: Pomógł - daj punkt. Dzięki!

  5. #4
    Przeglądacz
    Dołączył
    03-05-2011
    Wpisy
    76
    Punkty
    10

    Domyślny

    Joomla 1.5.26, podczas przenoszenia strony nie zmieniałem wersji. Link do pliku pagination.php
    Wyłączenie raportowania błędów nie pomogło.

  6. #5
    Przeglądacz
    Dołączył
    03-05-2011
    Wpisy
    76
    Punkty
    10

    Domyślny

    zmieniłem w wierszach od 127-138 z:

    foreach( $list['pages'] as $page )
    {
    if($page['data']['active']) {
    // $html .= '<strong>';
    }

    $html .= $page['data'];

    if($page['data']['active']) {
    // $html .= '</strong>';
    }
    }

    na:
    foreach( $list['pages'] as $page )
    {
    if($page['active']) {
    // $html .= '<strong>';
    }

    $html .= $page['data'];

    if($page['active']) {
    // $html .= '</strong>';
    }
    }

    I wszystko ok.

Podobne tematy

  1. Paginacja SEF problem
    przez pmlvl na forum Szablony, wygląd, formatowanie
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 21-09-2010, 16:04
  2. Problem z paginacją
    przez goral88 na forum Administracja - ogólne
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 01-05-2010, 14:00
  3. problem z paginacją w Virtuemart
    przez sunpietro na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 20-03-2009, 10:17
  4. Problem z paginacja
    przez koszarki na forum Programowanie pod Joomla!
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 18-05-2008, 13:28
  5. problem z paginacja
    przez elcojot na forum Administracja składnikami
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post/autor: 25-04-2008, 14:34

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •