Dodanie sklepu do istniejącej strony.
Wyniki 1 do 7 z 7

Temat: Dodanie sklepu do istniejącej strony.

  1. #1
    Nowicjusz
    Dołączył
    25-01-2012
    Wpisy
    11
    Punkty
    10

    Domyślny Dodanie sklepu do istniejącej strony.

    Witam serdecznie.

    Pytanie, jak w temacie.
    Czy da się wstawić przy produktach działający koszyk i odesłać do
    zainstalowanego wcześniej formularza-(sklepu?) ?
    moja stronka
    Dodam, że jestem zieloniutki.

    Pozdrawiam.

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Wyga palyga007 awatar
    Dołączył
    24-03-2010
    Skąd
    Wieluń
    Wpisy
    3 900
    Punkty
    229

    Domyślny

    A ja żółty...

    Wypadałoby chociaż napisać czy wykorzystujesz tam jakiś komponent sklepu tylko ma wyłączoną opcje, jakiś zainstalowany komponent CCK czy tylko i wyłącznie core Joomla!.

    Z tego co widzę to chyba jest to tylko core.

    Wyjście na koszyk hmm..

    Zainstalować K2 importować produkty(artykuły) dorzucić funkcjonalność koszyka do K2 tzw. k2 store

    To takie na szybko.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    "Nie chowaj nienawiści po wieczne czasy, ty, który sam nie jesteś wieczny."
    Przyjmę ofertę pracy w Australii...
    web-coder.pl

  4. #3
    Nowicjusz
    Dołączył
    25-01-2012
    Wpisy
    11
    Punkty
    10

    Domyślny

    A co z Virtue Mart?
    Da się go przystosować?

  5. #4
    Wyga palyga007 awatar
    Dołączył
    24-03-2010
    Skąd
    Wieluń
    Wpisy
    3 900
    Punkty
    229

    Domyślny

    Ale co to znaczy przystosować?
    Generalnie odpowiedź brzmi: TAK da się.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    "Nie chowaj nienawiści po wieczne czasy, ty, który sam nie jesteś wieczny."
    Przyjmę ofertę pracy w Australii...
    web-coder.pl

  6. #5
    Nowicjusz
    Dołączył
    25-01-2012
    Wpisy
    11
    Punkty
    10

    Domyślny

    Czyli ogólnie: zainstalowanie modułu VirtueMart i odpowiednie skonfigurowanie?

  7. #6
    Wiarus Jdwind awatar
    Dołączył
    21-08-2007
    Skąd
    Stalowa Wola
    Wpisy
    1 692
    Punkty
    132

    Domyślny

    Nie, ogólnie to zainstalowanie komponentu VirtueMart i przystosowanie go
    wiki.joomla.pl - odpowiedzi na Twoje pytania!
    >> MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ << - dokonaj dowolnej (min. 50zł) wpłaty na rzecz PCJ i skontaktuj się ze mną w celu odebrania gratulacji!

  8. #7
    Nowicjusz
    Dołączył
    25-01-2012
    Wpisy
    11
    Punkty
    10

    Domyślny

    No, i trzeba było tak od razu.
    Już czytam wiki joomla.
    Dzięki. Na pewno będę często zadawał pytania hehe

Podobne tematy

  1. Przeniesienie na server istniejącej strony
    przez drugsxxx na forum Instalacja, aktualizacja, migracje
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post/autor: 17-05-2010, 23:56

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •