Wyniki 1 do 5 z 5

Temat: nie działają templaty gdy SEF (proste adresy) są włączone, jak to naprawić?

  1. #1
    Debiutant
    Dołączył
    14-11-2010
    Wpisy
    3
    Punkty
    10

    nie działają templaty gdy SEF (proste adresy) są włączone, jak to naprawić?

    Hej


    Mam template główny X. Oprócz tego chciałbym żeby na wybranych stronach był template Y. Niestety taki układ działa tylko gdy SEF (proste adresy) jest wyłączony.


    Co musze zrobić żeby to działało także z SEF włączonym?


    Pozdrawiam!


    System:
    Database Version 5.1.67-log
    Database Collation utf8_general_ci
    PHP Version 5.4.12
    Web Server Apache
    WebServer to PHP Interface cgi-fcgi
    Joomla! Version Joomla! 2.5.9 Stable
    Virtuemart: 2.0.18a

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Wyjadacz souacz awatar
    Dołączył
    30-07-2009
    Skąd
    Poznań
    Wpisy
    714
    Punkty
    77

    Domyślny

    A obsługa htaccess włączona, nazwa zmieniona?

    Wysyłane z mojego Transformer TF101G za pomocą Tapatalk 2
    c'est la żizń...

  4. #3
    Debiutant
    Dołączył
    14-11-2010
    Wpisy
    3
    Punkty
    10

    Domyślny

    Tak, używam .htaccess, mod_rewrite jest ON - oto Ci chodziło?

    Pozdr

  5. #4
    Wyjadacz souacz awatar
    Dołączył
    30-07-2009
    Skąd
    Poznań
    Wpisy
    714
    Punkty
    77

    Domyślny

    Tak, o to. Albo masz cos pokombinowane z menu albo to cos z serwerem. Ale wymądrzać sie nie chcę bo strzelam w ciemno.
    c'est la żizń...

  6. #5
    Debiutant
    Dołączył
    02-04-2015
    Wpisy
    2
    Punkty
    2

    Domyślny

    Faktycznie, ciężko powiedzieć, może serwer???
    Pozdrawiam. Justa.

Podobne tematy

  1. Problem z prostymi adresami (gdy włączone, nie działa Forum)
    przez camileus na forum Wydajność, optymalizacja
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 17-04-2011, 14:13
  2. Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 10-02-2010, 00:54
  3. htacces gdy nie są włączone proste adresy
    przez nodan na forum Bezpieczeństwo
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 28-01-2010, 13:37
  4. Expose a włączone proste adresy
    przez Stevills na forum Galerie, media, obsługa grafiki i innych mediów
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 08-10-2009, 20:09
  5. Proste adresy nie działają
    przez greg606 na forum Instalacja, aktualizacja, migracje
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 24-11-2008, 10:07

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •