Moduł SlideShow
Wyniki 1 do 7 z 7

Temat: Moduł SlideShow

  1. #1
    Debiutant
    Dołączył
    01-05-2013
    Wpisy
    4
    Punkty
    2

    Domyślny Moduł SlideShow

    Witam wszystkich
    Dopiero zaczynam "grzebanie" w joomli, ale do rzeczy:

    mam zainstalowany ( w zasadzie to miałem wraz z szablonem ) moduł "jaslideshow2"
    problem pojawił się, przy próbie prostej z pozoru zmiany zdjęć i opisów:

    Domyślnie wygląda to tak:

    domyslnie.jpg


    O ile dane mogę zmienić bez problemów to grafiki nie daję rady. Próbowalem podmienić zdjęcie ze slidera swoim zdjęciem ( nadałem taką samą nazwe ) lecz nie wiadomo skąd wyświetla się ciągle domyslna fota - nie wiem czy zrozumiale to określiłem, mam nadzieje, że da się zrozumieć

    Moduł:

    domyslnie2.jpg

    Myślałem, że to przez "źródło" podane domyslnie jako Articles, zmieniłem więc zdjęcie w wybranym artykule, niestety bez zmian..


    Przepraszam za chaos w całej wypowiedzi, mam nadzieje, że ktoś zrozumiał i jest mi w stanie pomóc ;)

    Pozdrawiam Ice.

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Bywalec AndiC awatar
    Dołączył
    20-09-2006
    Skąd
    Skawina
    Wpisy
    425
    Punkty
    56

    Domyślny

    Na początek spróbuj oczyścić dane przeglądarki

  4. #3
    Debiutant
    Dołączył
    01-05-2013
    Wpisy
    4
    Punkty
    2

    Domyślny

    To samo, na innych przegląrkach również

  5. #4
    Debiutant
    Dołączył
    01-05-2013
    Wpisy
    4
    Punkty
    2

    Domyślny

    Mogę prosić o przeniesienie tematu ? Pomyliłem działy, problem dotyczny joomli 1.5

  6. #5
    Bywalec AndiC awatar
    Dołączył
    20-09-2006
    Skąd
    Skawina
    Wpisy
    425
    Punkty
    56

    Domyślny

    Podaj adres strony bo tak to można sobie gdybać.
    Oczyściłeś też pamięć podręczną i przestarzałe pliki na serwerze ?
    Co się dzieje jak przełączysz w module na katalog ? i co znajduje się w Kategorii SlideShow bo taką masz wskazaną.

  7. #6
    Debiutant
    Dołączył
    01-05-2013
    Wpisy
    4
    Punkty
    2

    Domyślny

    Uporałem się z tym juz Do zamknięcia.

  8. #7
    Bywalec AndiC awatar
    Dołączył
    20-09-2006
    Skąd
    Skawina
    Wpisy
    425
    Punkty
    56

    Domyślny

    To ja się tutaj gimnastykuję a Ty nawet małego info nie zamieścisz ??

Podobne tematy

  1. Moduł Frontpage SlideShow
    przez cars24h na forum Administracja - ogólne
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 18-04-2011, 23:01
  2. Moduł slideshow i komponent kontakt
    przez loograk na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 10-03-2010, 18:32
  3. moduł slideshow w topie strony
    przez marxdesign na forum Instalacje (Joomla!, składników)
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post/autor: 24-02-2010, 09:15
  4. problem z modułem SlideShow
    przez misiekb na forum Galerie, media, obsługa grafiki i innych mediów
    Odpowiedzi: 12
    Ostatni post/autor: 14-07-2009, 17:21
  5. moduł do slideshow?
    przez T@rsch na forum Administracja składnikami
    Odpowiedzi: 13
    Ostatni post/autor: 22-07-2007, 18:48

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •