Przeglad kategorii
Wyniki 1 do 5 z 5

Temat: Przeglad kategorii

  1. #1
    Przeglądacz
    Dołączył
    04-08-2013
    Wpisy
    34
    Punkty
    2

    Domyślny Przeglad kategorii

    Witam serdecznie. Jestem totalnym laikiem, być może jest odpowiedź na forum, ale ja nie znalazłem. Ustawiam w menu przegląd artykułów w kategorii , kolumny i zamiast ładnie joomla zrobić kolumny to wychodzą poza obaszar tekstu. Przeglądałem plik css i ja przynajmniej nie widzę gdzie problem, kombinowałem z różnymi szerokościami ale to nie było to Problem występuje czy to bedzi eprzegląd kategorii, sekcji czy strona startowa.

    help.jpg

    //usunięto zbędny kod - zwiastun//

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Senior Gall Anonim awatar
    Dołączył
    19-10-2010
    Wpisy
    6 943
    Punkty
    447

    Domyślny

    !. Po pierwsze: link do strony z opisywanym problemem jest ładnym zwyczajem w przypadku postu otwierającego wątek.
    2 Po drugie - czy treść wpisałeś "z palca" na zapleczu, czy też przy pomocy kopiuj/wklej z innej witryny lub n.p. worda? Stawiam na to drugie rozwiązanie i to jest właśnie twój błąd o ile dobrze wróżę z zrzutów ekranowych.
    Pzdr
    P.S. Czy jest to nowo tworzona witryna? Jeżeli tak - to może jednak przynajmniej Joomla 2.5.x

  4. #3
    Przeglądacz
    Dołączył
    04-08-2013
    Wpisy
    34
    Punkty
    2

    Domyślny

    Tu akurat zrobiłem do testu kopiuj wklej artykuł, ale tak się dzieje jak wpisuję artykuł sam . Stronka jako stronka jeszcze nie działa dlatego tak wrzuciłem. Stronkę dostałem w spadku, dlatego taka joomla :-)

  5. #4
    Senior Gall Anonim awatar
    Dołączył
    19-10-2010
    Wpisy
    6 943
    Punkty
    447

    Domyślny

    No to skoro jeszcze nie działa jako strona w sieci proponuję jednak wykonać jeden "jeden krok do tyłu i trzy w przód"
    - postaw od nowa na nowszej wersji Joomla, no chyba że lubisz wejście zastawiać snopkiem kiedy masz do dyspozycji drzwi antywłamaniowe
    - mimo wszystko postaw w sieci wersję testową - bo jak widać słabo wróżę z obrazków

  6. #5
    Przeglądacz
    Dołączył
    04-08-2013
    Wpisy
    34
    Punkty
    2

    Domyślny

    Tak też zrobiłem, zainstalowałem najnowszą wersje joomla 2.5 i problem się rozwiązał. Nie wiem tylko dlaczego w jednych szablonach wyświetla mi się menu a w innych nie :-). No ale nie ma jak radość że laik coś tam sam dłubie i pomału wychodzi :-)

Podobne tematy

  1. przeglad artykulow
    przez krzyzyk na forum Administracja - ogólnie
    Odpowiedzi: 10
    Ostatni post/autor: 08-05-2013, 10:38
  2. Odpowiedzi: 3
    Ostatni post/autor: 02-12-2012, 05:39
  3. Przeglad artykułów w kategorii - pusta lista
    przez janusz_bi na forum Administracja - ogólnie
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post/autor: 21-07-2011, 21:34
  4. Przeglad/Lista arytkułów problem
    przez limes na forum Artykuły: aktualności, komentarze
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 19-04-2011, 10:50
  5. Przeglad artykułów w kategorii
    przez Scoff3r na forum Joomla 1.5 BŁĘDY
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post/autor: 25-07-2009, 12:53

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •