Wyniki 1 do 6 z 6

Temat: logowanie w localhost

  1. #1
    Wiarus stasio awatar
    Dołączył
    09-01-2007
    Skąd
    Na zesłaniu na Wyspie Świętej Heleny
    Wpisy
    1 100
    Punkty
    37

    Domyślny logowanie w localhost

    Witam... jak joomle 1.5.23 którą chce zmigrowac do 2.5 ale....... utyka mi na logowaniu do PA, zapętla to samo , prosi o podanie hasła...
    Raz juz miałem taki problem ale nie wiem jak to obszedłem :/ może mi ktoś podpowiedzieć nim wywalę kompa za okno?

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Wyjadacz Tor_ awatar
    Dołączył
    17-11-2009
    Wpisy
    919
    Punkty
    147

    Domyślny

    Zaczekaj z tym wyrzucaniem za okno ,jak dobry sprzęt to stanę koło tego okna .O jakie hasło pyta do Panelu Administracyjnego joomla? .Czy raczej do bazy danych na serwerze lokalnym pewnie tam masz ustawione hasło na użytkownika bazy
    Spokój niczym nie zmącony .Pozdrawiam Adam *_* Pomógł daj punkt *_*
    http://wiki.joomla.pl/U%C5%BCytkownik:Tor

  4. #3
    Wiarus stasio awatar
    Dołączył
    09-01-2007
    Skąd
    Na zesłaniu na Wyspie Świętej Heleny
    Wpisy
    1 100
    Punkty
    37

    Domyślny

    mam kopie strony z serwera na kompa dane i przy logowaniu w PA ciągle wraca do logowania.... ani nie podaje ze błędne hasło ani nic... tylko ciągle w kółko to samo

  5. #4
    Senior Gall Anonim awatar
    Dołączył
    19-10-2010
    Wpisy
    6 902
    Punkty
    443

    Domyślny

    Którą metodą migrujesz?
    W jednej z metod przy wykorzystaniu JUPgrade - jest dodawany przedrostek do nazwy użytkownika dla witryny po migracji - nie pamiętam dokładnie jaki - ale sam kiedyś miałem z tym problem (jak się okazało banalny).
    Pzdr
    P.S. Może warto zrobić kopię zapasową, zaktualizować Joomla do 1.5.26 i dopiero migrować? - co sądzisz?

  6. #5
    Wiarus stasio awatar
    Dołączył
    09-01-2007
    Skąd
    Na zesłaniu na Wyspie Świętej Heleny
    Wpisy
    1 100
    Punkty
    37

    Domyślny

    migrowałem juz wieloma portalami wiec wiem jak to ugryźć dalej i jak robić tylko ta denna błachosta mnie frustruje .... wszytsko jest ok z instalacją front chodzi itd... tylko samo zalogowanie zeby zainstalować jupgrade

  7. #6
    Senior Gall Anonim awatar
    Dołączył
    19-10-2010
    Wpisy
    6 902
    Punkty
    443

    Domyślny

    @stasio - ok - jak nie masz dostępu do zaplecza to jeżeli masz po ftp wrzuć "Ratuj Admina" (właściwą wersję) autorstwa Joli i jak to mawiają "po ptokach"

Podobne tematy

  1. Logowanie do zaplecza = logowanie do witryny
    przez koszarki na forum Własne rozwiązania
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 07-12-2011, 14:21
  2. Portal localhost
    przez master2007 na forum Administracja - ogólnie
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 16-03-2011, 12:43
  3. localhost
    przez thomas_ks na forum Administracja Joomla!
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 01-12-2007, 22:59
  4. z localhost na serwer
    przez popek na forum Instalacje (Joomla!, składników)
    Odpowiedzi: 11
    Ostatni post/autor: 22-09-2006, 13:51
  5. problem z localhost
    przez czepeq na forum Instalacje (Joomla!, składników)
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post/autor: 15-05-2006, 22:20

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •