Wyniki 1 do 2 z 2

Temat: problem z jamp'em w windows 8.1

  1. #1
    Debiutant
    Dołączył
    06-01-2012
    Wpisy
    1
    Punkty
    10

    Domyślny problem z jamp'em w windows 8.1

    Witam, mam problem z jampe'em po przejściu na windows 8.1. Jamp uruchamia się poprawnie, ale nie wyświetla się żadna strona, którą wcześniej miałem przygotowaną. Po wybraniu localhost nie pojawia się żadna strona, nie wyświetla się również phpmyadmin i inne. To samo dzieje się w jamp 1.0 i 2.0. Proszę o pomoc, o ile to możliwe, to proszę o proste wskazówki, bo jestem trochę zielony w te klocki. Pozdrawiam forumowiczów i z góry dziękuję za pomoc.
    Ostanio edytowane przez kogeo : 23-12-2013 01:04

  2. #2
    Senior zwiastun awatar
    Dołączył
    20-09-2005
    Wpisy
    26 779
    Punkty
    1093

    Domyślny

    Uruchamiaj jamp-a jako administrator

Podobne tematy

  1. Problem z JAMP'em
    przez themingv na forum Serwery lokalnie - JAMP, movAMP i inne
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post/autor: 06-02-2015, 23:26
  2. Jamp i autosart pod windows
    przez pawelt21 na forum Serwery lokalnie - JAMP, movAMP i inne
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 13-11-2012, 15:20
  3. Inst. w windows. Problem.
    przez Giejot na forum Instalacje (Joomla!, składników)
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post/autor: 25-02-2007, 23:27
  4. Problem z instalacją na Windows
    przez darten na forum Instalacje (Joomla!, składników)
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 01-12-2005, 08:41

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •