1.5.23 ze skórką ja purity II
Wyniki 1 do 6 z 6

Temat: 1.5.23 ze skórką ja purity II

  1. #1
    Przeglądacz
    Dołączył
    03-05-2011
    Wpisy
    76
    Punkty
    10

    Domyślny 1.5.23 ze skórką ja purity II

    Właśnie zauważyłem, że strona strasznie zaczeła mi mulić. Wszedłem na bazę a tam jos_rokuserstats waży 112MB. Napisałem do daministratora hostingu powiedział, że własnie z bazą powinienem zrobić porządek, po ich stronie wszystko gra. Czy mogę wyczyścić tę tabelę całkowicie, nic sie nie stanie? Kolega mi tak doradzil i chcę się upewnić.

    wiem, wiem, upgrade... już się robi ale do tego czasu musi działać jakoś obecna.

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Przeglądacz
    Dołączył
    03-05-2011
    Wpisy
    76
    Punkty
    10

    Domyślny

    oj, przepraszam, 1.5.26 wersja

  4. #3
    Wyjadacz mac awatar
    Dołączył
    09-10-2011
    Skąd
    Warszawa
    Wpisy
    879
    Punkty
    115

    Domyślny

    Rock user stat usuniesz z zaplecza, poszukaj, potem w konfiguracji szablonu zaplecza wylacz te statystyki, jak nie tam to szukaj w pluginach, to juz dawno bylo

    Pisze z komórki, powoolii...

  5. #4
    Przeglądacz
    Dołączył
    03-05-2011
    Wpisy
    76
    Punkty
    10

    Domyślny

    ok, wyłączyłem, ale strona nadal powoli sie otwiera
    Ostanio edytowane przez wicher111 : 18-03-2014 01:12

  6. #5
    Wyjadacz mac awatar
    Dołączył
    09-10-2011
    Skąd
    Warszawa
    Wpisy
    879
    Punkty
    115

    Domyślny

    Trudno powiedzieć coś więcej, napisałem tylko co możesz zrobić z tymi 112MB w bazie,


    Za mało danych podajesz
    jakie php, jaki hosting, czy optymalizowałeś bazę ostatnio, która wersja purity dokładnie,
    czy masz ja zaktualizowana, czy jakoś dodatkowo kontrolujesz wersje skryptów - mootools, jquery
    Czy masz najnowsza wersje Mission Control
    Czy masz np Admin Tools Akeeba,


    adres strony najlepiej?

  7. #6
    Przeglądacz
    Dołączył
    03-05-2011
    Wpisy
    76
    Punkty
    10

    Domyślny

    strona została zawirusowana, mac załatwił temat fachowo i kompleksowo, dziękuję bardzo, mega plus dla Ciebie!
    ...okazuje się, że są jeszcze na tym świecie dobrzy ludzie

Podobne tematy

  1. Ja purity ii, zamazane moduły
    przez xsior na forum Szablony, formatowanie wyglądu
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 24-08-2011, 22:47
  2. JA purity ii - zmiana tła
    przez mobi na forum Administracja - ogólnie
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 11-03-2011, 09:19
  3. JA PURITY II problem z kolumnami
    przez slaw.lb na forum Szablony, wygląd, formatowanie
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 17-11-2010, 08:01
  4. Ja Purity II a kolumny
    przez palecbeckham na forum Szablony, wygląd, formatowanie
    Odpowiedzi: 10
    Ostatni post/autor: 30-08-2010, 23:29
  5. Ja Purity II - przeniesienie menu
    przez niezabitowski na forum Szablony, wygląd, formatowanie
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post/autor: 25-04-2010, 00:38

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •