Błąd podczas próby dodania nowego modułu, dodania nowego zdjęcia do slidera
Wyniki 1 do 6 z 6

Temat: Błąd podczas próby dodania nowego modułu, dodania nowego zdjęcia do slidera

  1. #1
    Debiutant
    Dołączył
    18-03-2014
    Wpisy
    3
    Punkty
    2

    Domyślny Błąd podczas próby dodania nowego modułu, dodania nowego zdjęcia do slidera

    Mam pewien problem z ktorym nie mogę sobie poradzić
    Przy próbie dodania np nowego modułu pojawia sie szare tło na ekranie. Podobnie dzieje się gdy próbuje dodać nowe zdjęcie do Phoca galley, gdy próbuje wejść opcje instalacji. Nie mogę nic z tym zrobić
    Bardzo proszę o pomoc. Sprawdziłem uprawnienia, są ok.
    Ostanio edytowane przez slonik7 : 18-03-2014 13:17

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Wyjadacz komodore awatar
    Dołączył
    02-03-2009
    Skąd
    Poznań
    Wpisy
    817
    Punkty
    109

    Domyślny

    To sprawdź jeszcze logi, czy wymagania joomla są spełnione i czy wersje są zgodne.

    Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
    Przyłącz się jeśli masz chęć posłuchać lub porozmawiać o Joomla! i niedaleko Ci do Poznania.


    Klikając "Pomógł - daj punkt" poniżej, motywujesz mnie do dalszej pomocy użytkownikom forum.

  4. #3
    Debiutant
    Dołączył
    18-03-2014
    Wpisy
    3
    Punkty
    2

    Domyślny

    Tak, wszystko jest porządku... Teraz Sprawa wygląda tak, ze jak loguje się z innego komputera to wszystko działa poprawnie... Ktoś się orientuje?

  5. #4
    Wyjadacz komodore awatar
    Dołączył
    02-03-2009
    Skąd
    Poznań
    Wpisy
    817
    Punkty
    109

    Domyślny

    Wyczyść pamięć podręczną przeglądarki i ciasteczka dla domeny.
    W bazie danych z tabeli xxx_session usuń wszystkie wpisy.

    Skontaktuj się z hostingem aby sprawdzili, czy filtry nie blokują twoich operacji. Do tego sprawdź kilka razy z jakiego IP się łączysz, żeby mieli co sprawdzać.
    Przyłącz się jeśli masz chęć posłuchać lub porozmawiać o Joomla! i niedaleko Ci do Poznania.


    Klikając "Pomógł - daj punkt" poniżej, motywujesz mnie do dalszej pomocy użytkownikom forum.

  6. #5
    Senior Gall Anonim awatar
    Dołączył
    19-10-2010
    Wpisy
    6 943
    Punkty
    447

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez slonik7 Zobacz wiadomość
    Ktoś się orientuje?
    Niekoniecznie ale mam jedno pytanie => czy to nie aby windows 8 w swojej najnowszej 64 odsłonie?
    świruje jak talala z 3.2.2 i nie tylko

  7. #6
    Debiutant
    Dołączył
    18-03-2014
    Wpisy
    3
    Punkty
    2

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez Gall Anonim Zobacz wiadomość
    Niekoniecznie ale mam jedno pytanie => czy to nie aby windows 8 w swojej najnowszej 64 odsłonie?
    świruje jak talala z 3.2.2 i nie tylko
    Nie, win 7 .

    Komodore, dzięki za odpowiedź, sprawdzę. Pozrawiam

Podobne tematy

  1. brak możliwości dodania nowego artykułu przez Front Page
    przez mgebicki na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post/autor: 04-04-2014, 20:32
  2. Zmiana położenia modułów podczas dodania filmu do artykułu
    przez Kaszel4 na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 31-01-2014, 22:11
  3. Zaawansowane opcje użytkownika i możliwość dodania zdjęcia.
    przez f4renthide na forum Szukam dodatku do Joomla
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post/autor: 22-05-2011, 22:15
  4. Brak możliwości dodania opisu do kategorii/zdjęcia
    przez soopel na forum PonyGallery
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 22-10-2008, 10:53
  5. Odpowiedzi: 4
    Ostatni post/autor: 22-10-2007, 16:55

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •