Logowanie do panelu Joomla nie działa, przenosi do index.php i... nic - Strona 3
Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Wyniki 21 do 23 z 23

Temat: Logowanie do panelu Joomla nie działa, przenosi do index.php i... nic

  1. #21
    Przeglądacz Traw3k awatar
    Dołączył
    26-01-2014
    Skąd
    Bydgoszcz
    Wpisy
    36
    Punkty
    7

    Domyślny

    Źle działa. Optymalizuję stronę internetową krok po kroku. Żeby poprawić wskaźnik YSlow potrzeba mi używać "cookie-free domains", czyli w wolnym tłumaczeniu domen wolnych od ciasteczek.

    Zrobiłem tak, jak zalecali w instrukcji na którymś z anglojęzycznych forum. Problem z "Use cookie-free domains" zniknął, wskaźnik YSlow poszedł w górę, strona ładowała szybciej. Przy czym po kilku dniach, jak widać - coś się poknociło i nie mogłem zalogować do zaplecza.

    Dlatego teraz chciałbym ponownie naprawić te cookie-domeny, a jeśli czegoś nie rozumiem to warto to zrozumieć. Na tym forum pomaga się właśnie w takich sprawach, prawda?

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #22
    Nowicjusz
    Dołączył
    29-12-2012
    Wpisy
    27
    Punkty
    2

    Domyślny

    Witam. U mnie gdy próbuję wejść na zaplecze mam komunikat: The template for this display is not available.
    Proszę o pomoc.
    Pozdrawiam
    Jan

  4. #23
    Wiarus siristru awatar
    Dołączył
    28-05-2009
    Skąd
    Szczecin
    Wpisy
    2 641
    Punkty
    270

    Domyślny

    Oznacza to, że szablon zaplecza który masz wybrany jako domyślny nie może zostać załadowany.
    Może to wynikać z tego, że jest albo uszkodzony albo nie ma go wcale.
    Sprawdź jakiego szablonu używasz a potem sprawdź czy istnieje w systemie plików ROOT/administrator/templates
    Możesz też zmienić na inny szablon zaplecza.
    Na Forum pomagam bezpłatnie ad maiorem Joomla gloriam
    Mimo pomocy na forum nie dajesz rady? Potrzebujesz by ekspert "zrobił to" za Ciebie?
    Napisz do mnie na PW. Argentum et Aurum nie zawsze jest konieczne ;)

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Podobne tematy

  1. Logowanie do panelu administracyjnego w sieci Orange - nie działa !
    przez kjmragowo na forum Administracja - ogólne
    Odpowiedzi: 21
    Ostatni post/autor: 18-03-2014, 21:40
  2. Nie przekierowywuje na index.php - www.domena.pl/index.php
    przez strona na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 29-08-2012, 12:08
  3. index.php nie dziala, a index.php?option=com_content&view=frontpage owszem
    przez mqpsycho na forum Instalacja, aktualizacja, migracje
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post/autor: 14-07-2011, 21:52
  4. Nie działa logowanie na głównej, działa w panelu admin
    przez Madleine na forum Administracja Joomla!
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post/autor: 22-02-2010, 14:53
  5. Logowanie do panelu i nic
    przez szczepek32 na forum Administracja Joomla!
    Odpowiedzi: 10
    Ostatni post/autor: 16-08-2009, 20:10

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •