Wyniki 1 do 6 z 6

Temat: Reklamy na CBA mimo opłacenia serwera

  1. #1
    Debiutant
    Dołączył
    31-08-2014
    Wpisy
    3
    Punkty
    2

    Domyślny Reklamy na CBA mimo opłacenia serwera

    Zakładałem stronę jak jeszcze serwer nie był opłacony. Teraz po opłaceniu nadal reklamy się pojawiają (może nie tak często ale są). Czy to możliwe żeby Joomla zapisała gdzieś w nagłówkach kodu te reklamy? Jeśli tak jak przebudować kody.
    Tylko nie każcie mi odświeżać przeglądarek i czyścić pamięci - to wszystko już przerabiałem.
    adres strony to: http://parafiasadowie.cba.pl

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Senior zwiastun awatar
    Dołączył
    20-09-2005
    Wpisy
    26 812
    Punkty
    1096

    Domyślny

    Joomla mnie zapisuje sobie... Wyczyść pamięć podręczną witryny (katalog cache) - może to coś da. Wyjaśniaj sprawę z administracją serwera.

  4. #3
    Debiutant
    Dołączył
    31-08-2014
    Wpisy
    3
    Punkty
    2

    Domyślny

    Już wyczyściłem - nic nie dało Dzieki

  5. #4
    Senior zwiastun awatar
    Dołączył
    20-09-2005
    Wpisy
    26 812
    Punkty
    1096

    Domyślny

    Jeśli to nic nie daje, to rozmowa z administratorem serwera.
    Ponadto: warto się dokładnie przyjrzeć, co to za reklamy. Strona stoi jeszcze na przestarzałym systemie Joomla 1.0, nieaktualizowanym od 6 lat. We współczesnej informatyce to epoka. Reklamy mogą być efektem zhakowania strony.

  6. #5
    Debiutant
    Dołączył
    31-08-2014
    Wpisy
    3
    Punkty
    2

    Domyślny

    Dzięki. Rzeczywiście reklamacja u admina pomogła. Dlaczego twierdzisz że na starej Joomli? Mam ver 2.5.
    Dla tych co mają podobny problem - piszcie reklamacje pod adres reklamacje@cba.pl. reakcja jest dość szybka (nawet w niedzielę )
    Temat do zamknięcia.

  7. #6

    Domyślny

    Też miałem problemy tego typu ale na tanim i cienkim serwerze którego nazwy nie wymienie. Zmieniłem konto na superhosta i jestem zadowolony ;) Zero reklam i rzadkie awarie ;)

Podobne tematy

  1. jak na cba.pl się robi w bazie tą baze na jomle co tam powpisywać
    przez szaiba na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 07-03-2013, 10:19
  2. Poszukuję serwera i domeny na rok opłacane smsem
    przez Marta2011 na forum Instalacja, aktualizacja, migracje
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post/autor: 17-05-2011, 07:58
  3. Problem z instalacją na cba.pl
    przez marcelo23 na forum Instalacje (Joomla!, składników)
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post/autor: 09-12-2009, 01:33

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •