Wyniki 1 do 10 z 10

Temat: Problem z komponentem wd submit

  1. #1
    Debiutant
    Dołączył
    23-09-2014
    Wpisy
    5
    Punkty
    2

    Domyślny Problem z komponentem wd submit

    Chcialem dodać mozliwośc aby osoby zalogowane mogły wstawiac posty ale mam problem ponieważ po ustawieniu wszystkiego jak trzeba nic sie nie dzieje możliwe że jest to spowodowane Securityimages poniewaz jest wymagana wersja 1.1.3 a niewiem w sumie co to dokładnie jest a ni jaką mam za wszelka pomoc z góry dziekuję

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Bywalec
    Dołączył
    12-04-2007
    Skąd
    Stolarzowice, Śląskie
    Wpisy
    174
    Punkty
    29

    Domyślny

    A zapytam na jakiej ty wersji Joomla! jedziesz?

  4. #3
    Debiutant
    Dołączył
    23-09-2014
    Wpisy
    5
    Punkty
    2

    Domyślny

    na 1.5.26

  5. #4
    Bywalec
    Dołączył
    12-04-2007
    Skąd
    Stolarzowice, Śląskie
    Wpisy
    174
    Punkty
    29

    Domyślny

    Tak myślałem. Po pierwsze jeśli umiesz i możesz to migruj na 2.5 co najmniej, a po drugie nawet nie ruszaj tego wd-submit bo swego czasu był dziurawy, sprawiał problemy i nie był już potem rozwijany

  6. #5
    Debiutant
    Dołączył
    23-09-2014
    Wpisy
    5
    Punkty
    2

    Domyślny

    jeśli juz wyemigruje to co wtedy

  7. #6
    Bywalec
    Dołączył
    12-04-2007
    Skąd
    Stolarzowice, Śląskie
    Wpisy
    174
    Punkty
    29

    Domyślny

    a jak wyemigrujesz do Rosji, to co wtedy?

  8. #7
    Debiutant
    Dołączył
    23-09-2014
    Wpisy
    5
    Punkty
    2

    Domyślny

    zapewne długo nie pozyje
    mam mały problem z ta migracja bo cos sie nie pobiera
    od kilku minut jest 0 bajtów

  9. #8
    Bywalec
    Dołączył
    12-04-2007
    Skąd
    Stolarzowice, Śląskie
    Wpisy
    174
    Punkty
    29

    Domyślny

    Ale co ci się nie pobiera? Czytałeś kiedyś o migracji z 1.5 na 2.5 i wyżej? Nie da się ot tak po prostu na 1.5 zainstalować 2.5

  10. #9
    Debiutant
    Dołączył
    23-09-2014
    Wpisy
    5
    Punkty
    2

    Domyślny

    no właśnie czytalem i cos mi nie wychodzi zastanawiam się czy nie szybciej było byusunąc strone i zrobic ją od nowa ponieważ dopiero zaczynam

  11. #10
    Senior zwiastun awatar
    Dołączył
    20-09-2005
    Wpisy
    26 804
    Punkty
    1096

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez DonJake Zobacz wiadomość
    czy nie szybciej było byusunąc strone i zrobic ją od nowa ponieważ dopiero zaczynam
    Nad czym w ogóle się zastanawiasz. Tworzenie strony na Joomla 1.5, dla którego już dawno nie ma wsparcia, nie ma najmniejszego sensu.

Podobne tematy

  1. Czy wd submit to to samo co wdtech submit?
    przez janek12 na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 03-11-2012, 16:38
  2. Problem z Linkami w WD SUBMIT
    przez mkrol na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 27-11-2010, 11:52
  3. Problem z WD submit
    przez TenTo na forum Administracja - ogólne
    Odpowiedzi: 11
    Ostatni post/autor: 18-10-2010, 21:18
  4. Problem z com wd submit
    przez Blanko na forum Administracja - ogólne
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post/autor: 24-02-2010, 12:33
  5. wd submit problem
    przez darec na forum Artykuły: aktualności, komentarze
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post/autor: 13-02-2010, 22:23

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •