Solidres - spolszczenie pluginu - Strona 2
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Wyniki 11 do 17 z 17

Temat: Solidres - spolszczenie pluginu

  1. #11
    Przeglądacz
    Dołączył
    27-08-2014
    Wpisy
    42
    Punkty
    2

    Domyślny

    Wiem gdzie leżał problem!!! Opiszę temat dla potomnych....
    Problem był w tym iż na mojej stronie używam Helixa - To że używam Helixa to nie problem problem w tym iż usunołem sobie miejsce w którym domyślnie są wyświetlane wyniki wyszukiwania czyli miejsce componentw którym domyślnie wyświetlane są artykuły...

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #12
    Debiutant
    Dołączył
    24-02-2016
    Wpisy
    1
    Punkty
    2

    Domyślny

    i gitara!

  4. #13
    Przeglądacz
    Dołączył
    27-08-2014
    Wpisy
    42
    Punkty
    2

    Domyślny

    Taką ciekawostkę też mam jeśli chodzi o spolszczenie że wszystko jest po polsku lecz data przylotu data odlotu i szukaj są po angielsku w plikach pl-PL sprawdzałem i jest przetłumaczone Ma może ktoś jakąś podpowiedz ?

  5. #14

  6. #15
    Przeglądacz
    Dołączył
    27-08-2014
    Wpisy
    42
    Punkty
    2

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez adwardr Zobacz wiadomość
    nie ma
    Dzięki za odpowiedz
    Kolejna ciekawostka jeśli chodzi o Solidres - Moduł wyszukiwania pokoju na stronie działa tylko tak jak pisałem wyżej jest częściowo po angielsku, a gdy zamieszczę na tej samej stronie skopiowany moduł wyszukiwania pokoju to jeden jest całkowicie spolszczony drugi pozostaje w w języku angielskim

  7. #16
    Senior Gall Anonim awatar
    Dołączył
    19-10-2010
    Wpisy
    6 939
    Punkty
    447

    Domyślny

    Masz najprawdopodobniej błąd w pliku spolszczenia - jak dokonujesz spolszczenia? Polecam komponent localise.

  8. #17
    Przeglądacz
    Dołączył
    27-08-2014
    Wpisy
    42
    Punkty
    2

    Domyślny

    Gall Anonim To nie ja spolszczałem Solidres pobrałem zainstalowałem i już był spolszczony także nie wiem gdzie leży problem

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Podobne tematy

  1. Pluginu(?) - Bump
    przez stania na forum Szukam dodatku do Joomla
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post/autor: 17-04-2011, 04:28
  2. Instalacja pluginu
    przez Ostros na forum Instalacja, aktualizacja, migracje
    Odpowiedzi: 14
    Ostatni post/autor: 21-09-2010, 21:47
  3. reczna instalacja pluginu
    przez pawio91 na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post/autor: 19-12-2009, 14:42
  4. Instalacja pluginu
    przez krzychunh na forum Instalacja, aktualizacja, migracje
    Odpowiedzi: 11
    Ostatni post/autor: 11-07-2009, 15:04
  5. Problem z instalacją pluginu
    przez wafcio na forum Administracja składnikami
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 30-08-2007, 12:35

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •