Info-Ciacho - problem z wyświetlaniem. - Strona 2
Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Wyniki 11 do 20 z 41

Temat: Info-Ciacho - problem z wyświetlaniem.

  1. #11

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #12
    Debiutant
    Dołączył
    17-04-2013
    Skąd
    wielkopolskie
    Wpisy
    9
    Punkty
    2

    Domyślny

    To już przerabiałem i wyświetlanie modułu wszędzie znikło
    Teraz to idę się z tym przespać, jutro pokombinuję dalej

  4. #13
    Debiutant
    Dołączył
    17-04-2013
    Skąd
    wielkopolskie
    Wpisy
    9
    Punkty
    2

    Domyślny

    Kombinowałem i wykombinowałem. Działa jak należy Info Ciacho Moduł! Jak zwykle amator ma pod górkę bo musi się uczyć na swoich błędach ale wiedza pozostanie.
    Moduł działa na zewnętrznym prawidłowo i to bez dodatkowego menu. Po prostu miałem źle skonfigurowany moduł Info Ciacho. Pozdrawiam wszystkich i bardzo dziękuję!

  5. #14
    Przeglądacz
    Dołączył
    26-02-2013
    Wpisy
    41
    Punkty
    2

    Domyślny

    Witam. Podłącze się pod temat. Probem mam z dodatkiem info-ciacho na joomli 3.4.1 z ustawionymi prostymi adresami, nie wyświatla artykułyu czytaj wiecej o cookie, po wyłączeniu prostych adresów dodatek działa jak należy, ale czy jest możliwośc i czy komus sie udało żeby przy prostych adresach dodatek info ciacho wyświatlal poprawnie artykuł z linku czytaj wiecej??

  6. #15
    Bywalec Qbik awatar
    Dołączył
    28-01-2008
    Wpisy
    384
    Punkty
    22

    Domyślny

    A co rozumiesz przez niepoprawnie??
    Opisz w czym problem


  7. #16
    Przeglądacz
    Dołączył
    26-02-2013
    Wpisy
    41
    Punkty
    2

    Domyślny

    Przy włączonych prostych adresach po klinknięciu w czytaj wiecej jest błąd 404 kategori nie odnaleziono

  8. #17
    Debiutant
    Dołączył
    17-04-2013
    Skąd
    wielkopolskie
    Wpisy
    9
    Punkty
    2

    Domyślny

    Najpierw zorientuj się czy masz dodatek info-ciacho czy moduł Info Ciacho Moduł!
    W pewnym etapie miałem podobnie. Pokombinuj z samym adresem artykułu wpisywamym w pole konfiguracji modułu, bez http:// , puźniej bez kolejnego człona/adresu itp.
    Ostanio edytowane przez akzs : 08-04-2015 09:50

  9. #18
    Przeglądacz
    Dołączył
    26-02-2013
    Wpisy
    41
    Punkty
    2

    Domyślny

    mam dodatek

  10. #19
    Bywalec Qbik awatar
    Dołączył
    28-01-2008
    Wpisy
    384
    Punkty
    22

    Domyślny

    Ok to zainstaluj moduł z http://all4web.pro i powinno działać


  11. #20
    Przeglądacz
    Dołączył
    26-02-2013
    Wpisy
    41
    Punkty
    2

    Domyślny

    A z info-ciacho nic sie nie da zrobic na joomli 3.4.1? nie chciałbym instalowac nieznanych dodatków czy modułów.

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Podobne tematy

  1. Info Ciacho nie wyświetla się po instalacji
    przez oas na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 21-12-2013, 21:52
  2. Info ciasteczka - problem z wyświetlaniem.
    przez traabbit na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post/autor: 05-12-2013, 01:35
  3. JoomFish a info-ciacho - wyłączenie informacji na wybranej wersji językowej
    przez W&L na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post/autor: 13-05-2013, 18:32
  4. Problem z info ciacho
    przez Pasek na forum Administracja - ogólnie
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 18-04-2013, 19:13
  5. info-ciacho nie wyświetla komunikatu o ciasteczkach
    przez nrudnik na forum Ogłoszenia i komunikaty
    Odpowiedzi: 12
    Ostatni post/autor: 14-04-2013, 21:20

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •