Info-Ciacho - problem z wyświetlaniem. - Strona 3
Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Wyniki 21 do 30 z 41

Temat: Info-Ciacho - problem z wyświetlaniem.

  1. #21
    Bywalec Qbik awatar
    Dołączył
    28-01-2008
    Wpisy
    384
    Punkty
    22

    Domyślny

    No to już zainstalowałes dodatek, moduł jest lekki bez żadnych wodotrysków, ma tez poprawione błędy jakich z racji konstrukcji pluginow nie udało się usunąć w dodatku, stad moduł.
    Zawsze się da, tylko czy jest sens zostawać i poświęcać czas na rozwiazanie problemu starszej wersji (plugin) jak moduł działa i nie ma ułomności dodatku, decyzje zostawiam tobie.
    Autorem dodatku i modułu jest ta sama osoba @jola


  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #22
    Debiutant
    Dołączył
    17-04-2013
    Skąd
    wielkopolskie
    Wpisy
    9
    Punkty
    2

    Domyślny

    @Qbik ma rację, a swoją drogą buziaki i podziękowania dla Autorki obu wersii i przydało by się przypomnienie nr. konta gdzie te podziękowania można dobrowolnie wyrazić!

  4. #23
    Przeglądacz
    Dołączył
    26-02-2013
    Wpisy
    41
    Punkty
    2

    Domyślny

    Zainstalowałem. Dzięki za pomoc.

  5. #24
    Nowicjusz
    Dołączył
    18-01-2008
    Wpisy
    30
    Punkty
    11

    Domyślny

    W październiku pojawiła się odświeżona wersja modułu infociacho. Moduł jest bardzo funkcjonalny . Ale natrafiłem na problem współpracy pomiędzy mod_infociacho_402_15-11-10, a dodatkiem Testimonial Pro w szablonie Shaper HelixIII. Zainstalowanie modułu powoduje, że pomiędzy wyświetlanymi przez testimonial informacjami okno jest zamykane, a zawartość strony umieszczona poniżej tego okna podnosi się do góry.
    Dodatek info_ciacho_v_2.5, mimo swych wad wcześniej opisywanych, nie wpływał na działanie Testimonial Pro.

  6. #25
    Bywalec Qbik awatar
    Dołączył
    28-01-2008
    Wpisy
    384
    Punkty
    22

    Domyślny

    Ok @tedi podaj mi linka na priv gdzie problem występuje to coś temu zaradzimy, sprawdzałeś z najnowszą wersją modułu czy problem też się pojawia?


  7. #26
    Nowicjusz
    Dołączył
    18-01-2008
    Wpisy
    30
    Punkty
    11

    Domyślny

    Za bardzo szybką zareakcję @Qbik-owi serdecznie dziękuję. Super pomoc!
    @Qbik poinformował mnie, że dzisiaj na stronie http://all4web.pro/product/1-a4-info-ciacho-modul pojawiła się wersja info-ciacho, która działa poprawnie z szablonem Shaper Helix III. Dziękuję autorom modułu za aktualizację i polecam zainstalowanie najnowszej wersji modułu!

  8. #27
    Bywalec Qbik awatar
    Dołączył
    28-01-2008
    Wpisy
    384
    Punkty
    22

    Domyślny Info-Ciacho - problem z wyświetlaniem.

    Dodam tylko, że ostatnia wersja modułu wspiera już powiadomienia o aktualizacjach w Joomla, więc jak ktoś ma starszą wersje to zapraszamy do zaktualizowania, żeby informowanie o aktualizacjach działały ;)


  9. #28
    Bywalec
    Dołączył
    30-12-2009
    Wpisy
    433
    Punkty
    13

    Domyślny

    Witam,
    mam pytanko,

    mam problem z "Ciachem", tzn. chodzi o "czytaj wiecej..." (w belce Ciacha na dole) nie wyswietla mi sie strona (artykul, który sobie zrobilem) w przypadku gdy na glownej stronie (home) jest pare artykulow (tzw. przegląd art,),
    ale jak na stronie home jeden art. to czytaj wiecej... przełancza na art. o ciachach i jest oki,

    Czy ktos wie co zrobic? (Joomla 3)

  10. #29

  11. #30
    Bywalec
    Dołączył
    30-12-2009
    Wpisy
    433
    Punkty
    13

    Joomla! 3.4

    juz znalazlem Twoje info:
    Cytat Wysłane przez Jola Zobacz wiadomość
    Moje spostrzeżenia:
    - artykuł o ciasteczkach umieścić w kategorii: uncategorized
    - utworzyć pozycję menu (menu nie musi pojawiać się na stronie), wskazać na ten artykuł
    - id artykułu i id menu (Itemid) wpisać do konfiguracji dodatku
    chyba ze jest inny sposob jeszcze

    pozdrawiam
    Ostanio edytowane przez Hansolo : 05-12-2015 16:30

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Podobne tematy

  1. Info Ciacho nie wyświetla się po instalacji
    przez oas na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 21-12-2013, 21:52
  2. Info ciasteczka - problem z wyświetlaniem.
    przez traabbit na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post/autor: 05-12-2013, 01:35
  3. JoomFish a info-ciacho - wyłączenie informacji na wybranej wersji językowej
    przez W&L na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post/autor: 13-05-2013, 18:32
  4. Problem z info ciacho
    przez Pasek na forum Administracja - ogólnie
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 18-04-2013, 19:13
  5. info-ciacho nie wyświetla komunikatu o ciasteczkach
    przez nrudnik na forum Ogłoszenia i komunikaty
    Odpowiedzi: 12
    Ostatni post/autor: 14-04-2013, 21:20

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •