Akocomment
Wyniki 1 do 5 z 5

Temat: Akocomment

  1. #1
    Przeglądacz
    Dołączył
    07-02-2006
    Wpisy
    41
    Punkty
    10

    Domyślny Akocomment

    Wchodze Installers -> Components wybieram .zip'a i dostaje komunikat:
    XML setup file is not for a "component".

    probowalem pakowac jeszcze raz ale to nic nie dalo, da sie to jakos zrobic zeby nie instalowac recznie ? fx

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Senior zwiastun awatar
    Dołączył
    20-09-2005
    Wpisy
    27 307
    Punkty
    1136

    Domyślny

    No, nie, plik na pewno jest.
    Masz możliwości zainstalować z zipa na swoim kompie albo z katalogu na serwerze, spróbuj drugiej metody - prześlij pliki np. do katalogu media, wybierz drugą metodę, wskaż katalog (trzeba go wpisać)
    Korzystaj i ciesz się!
    ===============
    Zwiastun
    Biblioteka Elektronicznej Dokumentacji Joomla!

  4. #3
    Przeglądacz
    Dołączył
    07-02-2006
    Wpisy
    41
    Punkty
    10

    Domyślny

    com_akocomment_2.0_pl.zip sie zainstalowalo, chociaz i tak nie wyswietla mozliwosci dodawania komentarzy, a akocommentbot_pl jest napisane dalej to samo...

  5. #4
    Bywalec
    Dołączył
    12-10-2005
    Wpisy
    322
    Punkty
    26

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez spider89
    com_akocomment_2.0_pl.zip sie zainstalowalo, chociaz i tak nie wyswietla mozliwosci dodawania komentarzy, a akocommentbot_pl jest napisane dalej to samo...
    a czy Ty czasami nie masz zrobione to tak, ze instalujesz spakowany 2 razy komponent ? Sporo osób przez nieuwagę tak robi.
    Przeczytaj o tematyce: programy partnerskie zobacz też jak wygląda darmowa reklama dla Ciebie, no i na deser mam dla Ciebie stronę o pagerank i mały Kurs CSS

  6. #5
    Przeglądacz
    Dołączył
    07-02-2006
    Wpisy
    41
    Punkty
    10

    Domyślny

    wstyd sie przyznac ale na poczatku tak wlasnie mialem pozniej poprawilem i smigalo a bota zamiast do mambots chcialem do components wgrac i dlatego nie smigal Pozdro

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •