W wolnych linijkach pojawia się A z przecinkiem u góry.
Wyniki 1 do 9 z 9

Temat: W wolnych linijkach pojawia się A z przecinkiem u góry.

  1. #1
    Nowicjusz
    Dołączył
    08-01-2015
    Wpisy
    25
    Punkty
    2

    Domyślny W wolnych linijkach pojawia się A z przecinkiem u góry.

    Witam. Mam problem taki jaki jest tytuł tematu. To dziwne A od kilku dni pojawia się mi w wolnych linijkach w tekście a także w jednym artykule jak są 2 spacje to tam mi też wstawia ten symbol automatycznie. Jak to usunę w jednej linijce to po zapisaniu pojawia się dalej ten symbol w niezmienionych linijkach robi się tego więcej :/.
    Proszę o pomoc, pozdrawiam

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Wiarus Jac awatar
    Dołączył
    22-12-2005
    Skąd
    Szczecin/Warszawa/Bieszczady
    Wpisy
    1 314
    Punkty
    179

    Domyślny

    Podasz link do strony. Trzeba by przynajmniej spojrzeć "na pacjenta, zajrzeć mu tu i tam...".
    Zapracowany po uszy, cały czas kilka projektów na tapecie.
    Od 2005 roku indywidualne projekty Joomla - www.studioalfa.pl.
    Polecam darmowe templatki Joomla.

    Nie pomagam w kwestiach związanych z Joomla na Facebooku! Forum Joomla jest tutaj.

  4. #3
    Nowicjusz
    Dołączył
    08-01-2015
    Wpisy
    25
    Punkty
    2

  5. #4
    Wiarus Jac awatar
    Dołączył
    22-12-2005
    Skąd
    Szczecin/Warszawa/Bieszczady
    Wpisy
    1 314
    Punkty
    179

    Domyślny

    Jak wstawiasz tekst do edytora w Joomla, to skąd jest kopiowany bezpośrednio? Z jakiegoś edytora tekstu zgaduję?
    Zapracowany po uszy, cały czas kilka projektów na tapecie.
    Od 2005 roku indywidualne projekty Joomla - www.studioalfa.pl.
    Polecam darmowe templatki Joomla.

    Nie pomagam w kwestiach związanych z Joomla na Facebooku! Forum Joomla jest tutaj.

  6. #5
    Nowicjusz
    Dołączył
    08-01-2015
    Wpisy
    25
    Punkty
    2

    Domyślny

    Nie. Wpisuję tekst normalnie w edytorze.

  7. #6
    Wiarus Jac awatar
    Dołączył
    22-12-2005
    Skąd
    Szczecin/Warszawa/Bieszczady
    Wpisy
    1 314
    Punkty
    179

    Domyślny

    Podeślij dane do admina na PW. Spojrzę na to. Będzie łatwiej coś pomóc.
    Zapracowany po uszy, cały czas kilka projektów na tapecie.
    Od 2005 roku indywidualne projekty Joomla - www.studioalfa.pl.
    Polecam darmowe templatki Joomla.

    Nie pomagam w kwestiach związanych z Joomla na Facebooku! Forum Joomla jest tutaj.

  8. #7
    Nowicjusz
    Dołączył
    08-01-2015
    Wpisy
    25
    Punkty
    2

    Domyślny

    Może dasz info. co trzeba zobaczyć, to sprawdzę i dam znać ? :/

  9. #8
    Wyga alex51 awatar
    Dołączył
    16-01-2007
    Skąd
    Kamień Pomorski
    Wpisy
    3 359
    Punkty
    481

    Domyślny

    @Mcfoto, rozumiem, że możesz mieć obiekcje przed podawaniem nieznanym Ci osobom dostępu do zaplecza strony, za którą być może Ty odpowiadasz. Zwróć jednak uwagę na to, że my, czyli moderatorzy tego forum działamy jako wolontariusze, starając się bezinteresownie pomagać Tobie i innym osobom. Sam, może z racji bycia emerytowanym nauczycielem, często pomagam w naprawianiu stron różnych szkół i dotychczas nie zdarzyło mi się, by ktoś obawiał się udzielić mi dostępu do swojej strony.
    Co do strony Twojej szkoły obawiam się, że nawet nie chciałbym zaglądać do jej zaplecza, bo na samym wstępie zaleciłbym Ci bezwzględną i natychmiastową migrację i aktualizację do najnowszej wersji Joomla! 3.5.0 oraz zachęcił do spełnienia obowiązujących od dawna norm dostępności wg standardów WCAG 2.0.
    Utrzymywanie strony szkoły na Joomla! 1.5 z nieresponsywnym szablonem, uniemożliwiającym przeglądanie strony na urządzeniach mobilnych jest dużo większym niebezpieczeństwem niż przekazanie dostępu dla osoby chcącej bezinteresownie pomóc Ci w rozwiązaniu Twoich problemów.
    Wiem, że niewiele wiem, ale jeśli to co wiem było Ci pomocne,
    to skorzystaj z tego:

  10. #9
    Senior Gall Anonim awatar
    Dołączył
    19-10-2010
    Wpisy
    6 943
    Punkty
    447

    Domyślny

    @mcfoto - używasz tworząc kolejny artykuł standaryzowanego przezpoprzednika formatu poprze kopię albo wklejkę działającą jako szablon i tam to po prosu jest.
    Zresztą to nie jedyna taka perełka z tego co widzę.
    Wejdź do tego artykułu.
    Zaznacz górę i zobaczysz że jest tam po prostu wpisany taki tekst który jest wytłuszczony i nadano mu ręcznie kolor #fff
    Takich manewrów nie mogąc sobie poradzić inaczej często używali debiutanci w czasach Joomla 1.5.x - obecnie pewnie też kilka takich osób by się znalazło ale obserwuje się trochę jakby mniej tego typu radosnej twórczości.
    Rozwiązanie.
    1. Na wszelki wypadek zrób sobie kopię artykułu żebyś miał jak namieszasz.
    2. Usuń ten element ÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂ
    3. Wykonaj formatowanie artykułu za pomocą poprawnej składni - edytor mimo wszystko powinien sobie z tym poradzić.

Podobne tematy

  1. Nie pojawia się zaplecze logowania.
    przez Wik na forum Administracja - ogólne
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post/autor: 03-04-2014, 19:01
  2. Moduł aiContactSafe nie pojawia się
    przez betamat na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 27-05-2013, 20:32
  3. Panel logowania nie pojawia się
    przez alfredkropka na forum Administracja - ogólnie
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 13-11-2012, 16:01
  4. Sprawdzanie wolnych terminów połączony z formularzem kontaktowym.
    przez M_K_S na forum Szukam dodatku do Joomla
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 25-08-2008, 11:23
  5. Nie pojawia się test przedinstalacyjny :/
    przez nowak_marcin10 na forum Instalacje (Joomla!, składników)
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 03-05-2007, 13:45

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •