Brak ikon w panelu kontrolnym
Wyniki 1 do 7 z 7

Temat: Brak ikon w panelu kontrolnym

  1. #1
    Nowicjusz
    Dołączył
    11-02-2006
    Wpisy
    23
    Punkty
    10

    Domyślny Brak ikon w panelu kontrolnym

    Witam. Co może byc przyczyną braku ikon w panelu kontrolnym???? (widzę kłódkę) - nie mogę edytować strony startowej
    Ostanio edytowane przez piotrwes : 11-02-2006 19:39

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Wyjadacz magic awatar
    Dołączył
    19-09-2005
    Wpisy
    679
    Punkty
    39

    Domyślny

    Wrzuć jaki screenshot, bo nie wiadomo o jakie ikonki ci chodzi, o kłódce nie wspominając ...

  4. #3
    Nowicjusz
    Dołączył
    11-02-2006
    Wpisy
    23
    Punkty
    10

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez piotrwes
    Witam. Co może byc przyczyną braku ikon w panelu kontrolnym???? (widzę kłódkę) - nie mogę edytować strony startowej
    Oto screen
    Attached Images Attached Images

  5. #4
    Senior zwiastun awatar
    Dołączył
    20-09-2005
    Wpisy
    27 307
    Punkty
    1136

    Domyślny

    Dobry zwyczaj to nakazywałby przynajmniej jeszcze taką informację, co za joomla, jaka wersja,
    I dobry zwyczaj wymaga, by podawać takie info od razu a nie na kolejne prośby.
    Korzystaj i ciesz się!
    ===============
    Zwiastun
    Biblioteka Elektronicznej Dokumentacji Joomla!

  6. #5
    Nowicjusz
    Dołączył
    11-02-2006
    Wpisy
    23
    Punkty
    10

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez zwiastun
    Dobry zwyczaj to nakazywałby przynajmniej jeszcze taką informację, co za joomla, jaka wersja,
    I dobry zwyczaj wymaga, by podawać takie info od razu a nie na kolejne prośby.
    Sorry - jestem tu pierwszy raz.

    Zainstalowałem joomla 1.07 pl i następnie wgrałem "parametry po polsku", cytuję: "

    "Komplet plików XML definiujących parametry komponentów, modułów, pozycji menu dla Joomla 1.07. Tłumaczenie oficjalne. Nadpisac oryginalne tak, jak są ułożone w katalogach. Pliki kodowane w ISO-8859-2. "


    Informacje o systemie to:
    PHP działa na:: Linux net1.hostbank.com.pl 2.4.21-37.ELsmp #1 SMP Wed Sep 7 13:28:55 EDT 2005 i686 Wersja MySQL:: 4.1.14-standard-log Wersja PHP:: 4.4.1 Serwer WWW:: Interfejs serwera PHP:: cgi Wersja Joomla!: Joomla! 1.0.7 Stable [ Sunburst ] 15-Jan-2006 20:00 UTC

  7. #6
    Senior zwiastun awatar
    Dołączył
    20-09-2005
    Wpisy
    27 307
    Punkty
    1136

    Domyślny

    Co prawda to pewno nie powód, ale po coś WAŚĆ po zainstalowaniu polskiej wersji jeszcze nadpisywał jakieś pliki? To zestaw do nadpisania ORYGINALNYCH, a więc w angielskiej wersji, plików
    Jaką wersję joomla 1.07PL zainstalowałeś? Pobraną z naszego serwera?
    I coś jeszcze ewentualnie mieszał?
    Korzystaj i ciesz się!
    ===============
    Zwiastun
    Biblioteka Elektronicznej Dokumentacji Joomla!

  8. #7
    Nowicjusz
    Dołączył
    11-02-2006
    Wpisy
    23
    Punkty
    10

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez zwiastun
    Co prawda to pewno nie powód, ale po coś WAŚĆ po zainstalowaniu polskiej wersji jeszcze nadpisywał jakieś pliki? To zestaw do nadpisania ORYGINALNYCH, a więc w angielskiej wersji, plików
    Jaką wersję joomla 1.07PL zainstalowałeś? Pobraną z naszego serwera?
    I coś jeszcze ewentualnie mieszał?
    Zainstalowałem ponownie - wszystko OK - dziękuje za pomoc

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •