Wyniki 1 do 8 z 8

Temat: zmiana wielkości tabelki

  1. #1
    Nowicjusz
    Dołączył
    18-11-2014
    Wpisy
    11
    Punkty
    2

    Joomla! 2.5 zmiana wielkości tabelki

    witajcie
    posiadam joomla 2.5.27
    mam taki oto problem
    gdy wchodzi się na link z naszej strony www

    http://www.ekro.com.pl/tytan-cynk-rh...naturalne.html

    z urządzenia mobilnego , to w tabelce którą stworzyłem obrazki zmniejszają się do takiego rozmiaru że wcale ich nie widać, za to prawa strona tabeli się powiększa.
    co zrobić aby to było równo podzielone tak jak się ogląda normalnie z poziomu komputera ?
    mógłby mi ktoś pomóc >?

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Senior Bazyl awatar
    Dołączył
    02-08-2008
    Skąd
    Skierniewice
    Wpisy
    7 019
    Punkty
    511

    Domyślny

    Cześć,

    tabelki są be, szczególnie mobilnie.
    Przepisz to na div-y.

  4. #3
    Nowicjusz
    Dołączył
    18-11-2014
    Wpisy
    11
    Punkty
    2

    Domyślny

    a jakbyś to mia łmi wytłumaczyć jakoś łopatologicznie ?
    co to są div ?
    ja wszystko co robię na tej stronce to robię z edytora joomla w www. nie umiem html ani innych języków.

  5. #4
    Senior Bazyl awatar
    Dołączył
    02-08-2008
    Skąd
    Skierniewice
    Wpisy
    7 019
    Punkty
    511

    Domyślny

    Nie obraź się, ale to widać w kodzie ;-)
    Zamiast stosować tabelki możesz użyć div-ów.
    Kursy html + css są w sieci.

    Albo zleć komuś...

  6. #5
    Nowicjusz
    Dołączył
    18-11-2014
    Wpisy
    11
    Punkty
    2

    Domyślny

    a jakiś inny szybszy sposób ? w edytorze nie da się tego poprawić ?
    chodzi o to że szef w firmie zlecił mi robienie strony aby było po kosztach i nie trzeba było zatrudniać nikogo do tego specjalnie by nie musieć płacić..
    więc ja laik staram się jak mogę

  7. #6
    Senior Bazyl awatar
    Dołączył
    02-08-2008
    Skąd
    Skierniewice
    Wpisy
    7 019
    Punkty
    511

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez mzeromski Zobacz wiadomość
    a jakiś inny szybszy sposób ? w edytorze nie da się tego poprawić ?
    Można w edytorze, ale trzeba umieć.

    chodzi o to że szef w firmie zlecił mi robienie strony aby było po kosztach i nie trzeba było zatrudniać nikogo do tego specjalnie by nie musieć płacić..
    Nie skomentuję...

    więc ja laik staram się jak mogę
    Więc kurs html i dasz radę :-)

  8. #7
    Nowicjusz
    Dołączył
    18-11-2014
    Wpisy
    11
    Punkty
    2

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez Bazyl Zobacz wiadomość
    Wysłane przez mzeromski
    a jakiś inny szybszy sposób ? w edytorze nie da się tego poprawić ?
    Można w edytorze, ale trzeba umieć.
    jakaś podpowiedź ?

  9. #8
    Senior Bazyl awatar
    Dołączył
    02-08-2008
    Skąd
    Skierniewice
    Wpisy
    7 019
    Punkty
    511

    Domyślny

    Już nauczyłeś się html-a?
    Nieźle!!!

    Przełączasz edytor w tryb html i poprawiasz kod...

Podobne tematy

  1. Zmiana wielkości tytułu w sliderze
    przez asusik na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 14-12-2015, 12:44
  2. Zmiana wielkości modułów
    przez marioormery na forum Szablony, formatowanie wyglądu
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post/autor: 11-01-2013, 16:48
  3. Zmiana wielkości czcionki
    przez Pawelsss na forum Menu, struktura witryny
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post/autor: 18-07-2010, 15:33
  4. Zmiana wielkości bannera!?
    przez rozmos na forum Administracja Joomla!
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 20-06-2007, 13:56
  5. Zmiana wielkości - banner
    przez Popeye na forum Szablony graficzne
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 02-05-2007, 13:48

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •