Wyniki 1 do 8 z 8

Temat: poprawne pliki

  1. #1
    Przeglądacz
    Dołączył
    24-08-2012
    Wpisy
    89
    Punkty
    2

    Domyślny poprawne pliki

    Witam,
    czy ktoś mógłby wkleić jak powinny poprawnie wyglądać pliki:

    /libraries/vendor/simplepie/simplepie/library/SimplePie/Misc.php
    /libraries/fof/table/table.php
    /plugins/content/geshi/geshi/geshi/php-brief.php
    /plugins/content/geshi/geshi/geshi/php.php


    Z góry dziękuje bardzo i pozdrawiam

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2

  4. #3
    Przeglądacz
    Dołączył
    24-08-2012
    Wpisy
    89
    Punkty
    2

    Domyślny

    No właśnie takich nie mam.

  5. #4
    Wyga Jola awatar
    Dołączył
    08-01-2008
    Skąd
    Wrocław
    Wpisy
    3 170
    Punkty
    378

    Domyślny

    Udzielając takich "rzeczowych" informacji o swoim problemie nie wiem czy szybko doczekasz się odpowiedzi.
    podaj jaką masz wersję Joomla, czy to nowa instalacja , czy była migrowana z niższej wersji.

  6. #5
    Senior zwiastun awatar
    Dołączył
    20-09-2005
    Wpisy
    26 767
    Punkty
    1091

    Domyślny

    @Gosiaeu: tu masz link z dostępem do starszych pakietów: https://downloads.joomla.org/cms

  7. #6
    Przeglądacz
    Dołączył
    24-08-2012
    Wpisy
    89
    Punkty
    2

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez zwiastun Zobacz wiadomość
    @Gosiaeu: tu masz link z dostępem do starszych pakietów: https://downloads.joomla.org/cms
    Dziekuje. Pliki wskazał mi dostawca hostingu jako zarażone. W 2 pierwszych nie odnajduję różnic z oryginałem, natomiast wskazanych ścieżek do 2 ostatnich nie wiedzę w oryginale.
    Dziękuje za pomoc, pozdrawiam


  8. #7
    Senior zwiastun awatar
    Dołączył
    20-09-2005
    Wpisy
    26 767
    Punkty
    1091

    Domyślny

    Nadal nie podałaś, której wersji Joomla dotyczy problem. Naprawdę tak trudne? Przecież nikt z nas nie ma w głowie struktury i nazw plików Joomla we wszystkich wydaniach.
    Jeśli nie masz w oryginale (czyli plikach pobranych z serwisu projektu) katalogów dodatku geshi, a u Ciebie są, to znaczy, że zostały tam po wcześniejszej wersji Joomla. Geshi zostało usunięte z instalacji w Joomla 3.1.0, ale przy kolejnych aktualizacjach pozostawało w systemie plików, bo było kompatybilne. Pobierz instalację Joomla 3.0.3 i porównaj z plikami z tej instalacji. Nazwy obu plików są poprawne.

    Ufam, że to porównania plików używasz np. programu WinMerge lub podobnego.

  9. #8
    Przeglądacz
    Dołączył
    24-08-2012
    Wpisy
    89
    Punkty
    2

    Domyślny

    Witam,
    mam najnowszą J.
    Dziękuje i miłego dnia

Podobne tematy

  1. Poprawne szablony dla Joomla!
    przez zwiastun na forum Dyskusje nad artykułami
    Odpowiedzi: 11
    Ostatni post/autor: 19-11-2014, 13:28
  2. Problem z logowaniem ( poprawne dane )
    przez Panco na forum Menu, struktura witryny
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post/autor: 12-04-2011, 20:08
  3. Poprawne aliasy
    przez zwiastun na forum Język, wielojęzyczność, tłumaczenia
    Odpowiedzi: 26
    Ostatni post/autor: 14-11-2010, 20:49
  4. poprawne wyświetlanie linków
    przez infaustus na forum Administracja składnikami
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 17-01-2008, 08:38
  5. Poprawne spolszczenie dla VM 1.0.7
    przez host na forum VirtueMart
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post/autor: 14-01-2007, 17:09

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •