Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Wyniki 1 do 10 z 14

Temat: Problem po migracji z 1.5.9 do 1.5.26

  1. #1
    Nowicjusz
    Dołączył
    06-05-2008
    Wpisy
    11
    Punkty
    11

    Joomla! 1.5 Problem po migracji z 1.5.9 do 1.5.26

    Witam
    Mam dość prostą stronę na pkm.edu.pl
    zrobiłem migrację z 1.5.9 na 1.5.26 oczywiście z łatą
    i mam problem bo z niektórych linków pojawia się biały ekran - nie ładuje się templatka, nic
    za to większość linków działa
    np: http://www.pkm.edu.pl/index.php/ksztatowniki/96 białe tło - artykuły z ID między 92-96 też
    ale już http://www.pkm.edu.pl/index.php/ksztatowniki/97 i wyższe oraz poniżej 92 działają poprawnie
    Z poziomu admina widzę wszystkie artykuły, przy czym jak chcę zrobić podgląd to przechodzi mi do strony głównej.
    Co się porobiło?

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2

  4. #3
    Nowicjusz
    Dołączył
    06-05-2008
    Wpisy
    11
    Punkty
    11

    Domyślny

    No taki mam komunikat
    [Sun Mar 12 19:47:13 2017] [error] [client 81.190.62.217] File does not exist: /home1/janton/public_html/404.shtml, referer: http://www.pkm.edu.pl/index.php/kszt...ki/96-08010205
    czyli niewiele wiem - po prostu strona z tym artykułem akurat się nie generuje

  5. #4

  6. #5
    Nowicjusz
    Dołączył
    06-05-2008
    Wpisy
    11
    Punkty
    11

    Domyślny

    Moja Ty wybawicielko, AVE
    znaczy działa teraz
    Dziękuję bardzo

    Edit - BAM a jednak nie działa

  7. #6

  8. #7
    Nowicjusz
    Dołączył
    06-05-2008
    Wpisy
    11
    Punkty
    11

    Domyślny

    A gdzie to włączyć?
    W joomli jest taka opcja w konfiguracji jak Diagnostyka, ale ona nic nie wyświetla.
    W cPanelu mam logi i to już podawałem
    i mam jeszcze logi nie przetworzone i tam mam np.:
    83.230.125.13 - - [13/Mar/2017:08:18:22 +0100] "GET /index.php/ksztatowniki HTTP/1.1" 200 15050 "http://www.pkm.edu.pl/index.php/ksztatowniki/96-08010205" "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:52.0) Gecko/20100101 Firefox/52.0"

    a przy długich nazwach niektóre linki przesyłają do strony głównej, więc wróciłem do krótkich

    Artykuły przeglądałem i porównywałem ich konfigurację i jest taka sama wszędzie - porównywałem też rekordy bazy danych i też są takie same w art. które się nie wyświetlają i art. które działają poprawnie.

  9. #8

  10. #9
    Nowicjusz
    Dołączył
    06-05-2008
    Wpisy
    11
    Punkty
    11

    Domyślny

    to tak zrobiłem , ale brak wyświetlanych błędów

  11. #10

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Podobne tematy

  1. Problem po migracji
    przez drobny2992 na forum Instalacja, aktualizacja
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post/autor: 14-10-2013, 14:50
  2. Joomfish po migracji Joomla 1.5.26 => J2.5.9
    przez Eonila na forum Instalacja, aktualizacja, migracje
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 06-04-2013, 17:00
  3. Błędy podczas migracji z 1.5.26 na 2.5.x
    przez Basman na forum Instalacja, aktualizacja, migracje
    Odpowiedzi: 24
    Ostatni post/autor: 14-03-2013, 14:57
  4. Problem po migracji
    przez Gladiarus na forum Instalacja, aktualizacja, migracje
    Odpowiedzi: 11
    Ostatni post/autor: 04-01-2012, 18:18
  5. Problem po migracji
    przez adamgl na forum Różne
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 02-09-2009, 13:44

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •