Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Wyniki 1 do 10 z 12

Temat: Rejestracja w module i captcha

  1. #1
    Wyjadacz
    Dołączył
    30-05-2011
    Skąd
    Piła
    Wpisy
    567
    Punkty
    12

    Joomla! 3.6 Rejestracja w module i captcha

    Hej.

    Mam kłopot z captcha - http://klps.pl/rejestracja.html

    Nie wyświetla się, chociaż jest poprawnie skonfigurowana.

    Druga rzecz to brak rejestracji w module logowania.

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Wyjadacz
    Dołączył
    30-05-2011
    Skąd
    Piła
    Wpisy
    567
    Punkty
    12

    Domyślny

    Moduł rejestracji poprawiłem.

    Zostaje ta captcha w rejestracji.

    Na innych stronach działa prawidłowo.

  4. #3

    Domyślny

    Ja na szablonach gavick pro też miałem problem z captchą, zobacz czy na innym się wyświetla i szukaj w tym przyczyny.

  5. #4
    Wyjadacz
    Dołączył
    30-05-2011
    Skąd
    Piła
    Wpisy
    567
    Punkty
    12

    Domyślny

    Captcha nawet przy zmianie szablonu nie pojawia sie

    - - - Updated - - -

    A na innych podstronach dziala prawidłowo.

    Brak tylko w rejestracji.

  6. #5
    Debiutant
    Dołączył
    24-02-2017
    Wpisy
    6
    Punkty
    2

    Domyślny

    Tak chodzę po tej stronie i nie bardzo widzę, gdzie na innych podstronach działa CI captcha?

  7. #6
    Wyjadacz
    Dołączył
    30-05-2011
    Skąd
    Piła
    Wpisy
    567
    Punkty
    12

    Domyślny

    Captcha jest widoczna w rejestracji przy przypomieniu hasła:

    http://klps.pl/rejestracja.html?view=reset

  8. #7
    Wyjadacz
    Dołączył
    30-05-2011
    Skąd
    Piła
    Wpisy
    567
    Punkty
    12

    Domyślny

    Ktoś ma jakiś pomysł?

  9. #8
    Bywalec headge awatar
    Dołączył
    15-03-2010
    Skąd
    Łódź
    Wpisy
    232
    Punkty
    68

    Domyślny

    Konfigurowałeś captcha w opcjach K2 czy tylko w pluginie?

  10. #9
    Wyjadacz
    Dołączył
    30-05-2011
    Skąd
    Piła
    Wpisy
    567
    Punkty
    12

    Domyślny

    Tylko w pluginie.

    Czy powinno też być w K2?

  11. #10
    Bywalec headge awatar
    Dołączył
    15-03-2010
    Skąd
    Łódź
    Wpisy
    232
    Punkty
    68

    Domyślny

    Owszem - w opcjach rozszerzonych włącz reCAPTCHA.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Podobne tematy

  1. Rejestracja w module logowania
    przez dryfter na forum Administracja - ogólnie
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post/autor: 09-09-2015, 15:48
  2. Captcha we wtyczce z rejestracją
    przez jackos91 na forum Bezpieczeństwo
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 05-08-2015, 10:42
  3. problem z captcha, logowaniem, rejestracja, jcomments i ankieta
    przez Cioras na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 21
    Ostatni post/autor: 12-03-2014, 17:12
  4. Odpowiedzi: 4
    Ostatni post/autor: 23-08-2011, 10:50
  5. Rejestracja użytkowników i CAPTCHA
    przez toudidel na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post/autor: 31-01-2009, 14:42

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •