Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Wyniki 11 do 20 z 20

Temat: Aktualizacja Joomla 3.6.5 do 3.7.1 - nie zapisuje artykułów - ucina url domeny

  1. #11

    Domyślny

    Nie pomogło. ( wyczyściłem pamięć podręczną i ponownie się zalogowałem )
    Używam ISIS.
    Templatka jest od YooTheme (yoomaster)

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #12
    Wyjadacz
    Dołączył
    11-08-2006
    Wpisy
    625
    Punkty
    71

    Domyślny

    Wyłącz jeszcze System - JSN PowerAdmin

  4. #13

    Domyślny

    Niestety nie pomaga.

  5. #14

    Domyślny

    A czy wersja PHP ma tutaj znaczenie? Używam jeszcze wersji 5.5.38.

  6. #15
    Wyjadacz
    Dołączył
    11-08-2006
    Wpisy
    625
    Punkty
    71

    Domyślny

    Zgłoś temat na https://github.com/joomla/joomla-cms/issues/new z pełnym opisem - może developerom Joomla! uda się rozpracować temat. Na końcu możesz dopisać
    cc: @wojsmol
    wtedy dostane powiadomienie i będę mógł śledzić rozwój tematu.

  7. #16
    Debiutant
    Dołączył
    24-06-2007
    Skąd
    Świebodzin
    Wpisy
    5
    Punkty
    11

    Domyślny

    Wg mojej wiedzy problemem jest plik input.php, który należy z poprzedniej wersji Joomla 3.6.5.
    libraries/joomla/filter/input.php

    Bonne journée!

  8. #17
    Wyjadacz
    Dołączył
    11-08-2006
    Wpisy
    625
    Punkty
    71

    Domyślny

    faldemar Problem z libraries/joomla/filter/input.php został częściowo rozwiązany w Joomla! 3.7.1, którą tu mamy. Dodatkowo w 1 poście widać, że linki zaplecza są generowane jako linki SEF. Jeżeli masz w Joomla 3.7.1 problem z długim zapisywaniem to opisz go w oddzielnym temacie.

  9. #18

    Domyślny

    Problem rozwiązany

    Przyczynną błędu okazał się by dodatek: Content - JSitemap Pingomatic. Po wyłączeniu artykuły zapiują się bez problemu. Brakuje mi ostatniej aktualizacji rozszerzenia JsitemapPro i bardzo możliwe, że tam rozwiazali już ten problem.

    Dziękuję za pomoc i zainteresowanie problemem

  10. #19
    Wyjadacz
    Dołączył
    11-08-2006
    Wpisy
    625
    Punkty
    71

    Domyślny

    Zobacz wyłączenie jednego ustawienia może tymczasowo rozwiązać problem.

  11. #20

    Domyślny

    Dzięki za link. Faktycznie ten element został zaktualizowany pod Joomla 3.7

    "Update for the latest Joomla 3.7 release during the remote auto pinging services that could lead to issue saving articles on https when 'Default Pingomatic autoping' parameter is enabled"

    Miesiąc temu skończył mi się abonament i chyba będzie trzeba odnowić

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Podobne tematy

  1. Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 31-12-2015, 14:27
  2. Dodawanie artykułów od frontu - nie zapisuje
    przez armez na forum Administracja - ogólnie
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 19-04-2013, 18:44
  3. Joomla nie zapisuje artykułu
    przez lupus83 na forum Administracja - ogólne
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post/autor: 24-03-2010, 11:00
  4. joomla- nie zapisuje nowych artykułów
    przez mmcs na forum Instalacje (Joomla!, składników)
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 04-12-2008, 11:57
  5. Nie zapisuje nie edytuje artykułów
    przez hackermen na forum Administracja Joomla!
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 12-05-2007, 11:25

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •