Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Wyniki 11 do 20 z 24

Temat: Połączenie nie jest bezpieczne ale tylko na witrynie

  1. #11
    Wyjadacz
    Dołączył
    11-08-2006
    Wpisy
    685
    Punkty
    75

    Domyślny

    dawe-19 edytuj plik /modules/mod_jf_creativelinkeffects/tmpl/default.php linię 32 zmień z
    Kod:
    <link href="http://fonts.googleapis.com/css?family=<?php echo $fontstyle; ?>" rel="stylesheet" type="text/css">
    na
    Kod:
    <link href="//fonts.googleapis.com/css?family=<?php echo $fontstyle; ?>" rel="stylesheet" type="text/css">

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #12
    Nowicjusz
    Dołączył
    09-07-2016
    Wpisy
    12
    Punkty
    2

    Domyślny

    oki dzięki, a powiedz mi, linki wewnętrzne albo ścieżki do plików (np. obrazów) też powinny się teraz zaczynać od // ? np mam obraz i ścięzkę do niego /images/obrazy/obraz.jpg to mam zmienić na //images/obrazy/obraz.jpg?

  4. #13
    Wyjadacz
    Dołączył
    11-08-2006
    Wpisy
    685
    Punkty
    75

    Domyślny

    Relatywne linki wewnętrzne i ścieżki relatywne ścieki do obrazów pozostają bez zmian.

  5. #14
    Nowicjusz
    Dołączył
    09-07-2016
    Wpisy
    12
    Punkty
    2

    Domyślny

    Okej, dzięki za pomoc.
    Udało się w końcu zrobić, że firefox ma ładną zieloną kłódkę. Problem jest z operą ale to przez jakąś wyszukiwarkę Yandex czy coś.. chyba błędnie wrabia mnie, że niby coś nie tak ze stroną.
    A czy ktoś z Was ma może sprawdzony moduł menu reponsywny? Obecnie mam grue menu, ale nie wygląda zbyt estetycznie a zmienić barw się raczej nie da... Załącznik 9147
    Chodzi oczywiście o szary kwadracik, po naciśnięciu którego otwiera się na osobnej karcie wybór pozycji menu...

  6. #15
    Wyjadacz
    Dołączył
    11-08-2006
    Wpisy
    685
    Punkty
    75

    Domyślny

    klik a potem zainteresuj się szablonem default.php z mod_gruemenu- na pierwszy ogień linie 172 i 175.

  7. #16
    Senior Gall Anonim awatar
    Dołączył
    19-10-2010
    Wpisy
    6 829
    Punkty
    439

    Domyślny

    Cytat Wysłane przez dawe-19 Zobacz wiadomość
    Yandex czy coś
    Musisz dojść do tego skąd pobierana jest informacja dla opery obarczająca błędem/zagrożeniem witrynę i dać zgłoszenie na weryfikację - może występować powiązanie z jakimś dostawca antywirusów jak wspomniałem.

  8. #17
    Wyjadacz
    Dołączył
    11-08-2006
    Wpisy
    685
    Punkty
    75

    Domyślny

    Gall Anonim Opera używa właśnie Yandex'a.
    dawe-19 Zarejestruj się wYandex.Webmaster i ogarnij temat.

  9. #18
    Nowicjusz
    Dołączył
    09-07-2016
    Wpisy
    12
    Punkty
    2

    Domyślny

    Zarejestrowałem się już wczoraj i poddałem analizie.... Jedynie coś takiego wyskakuje. Ale gdy przeglądam kod źródłowy strony to nie widzę żadnych zmian i innych ciekawych rzeczy... Dałem opcję, żeby jeszcze raz sprawdzili (I`ve fixed everything) ale dzisiaj dalej to samo jest.
    Jak zatem ich przekonać, że nie ma tu żadnego złośliwego oprogramowania? Ba! Na stronie nawet nie ma możliwości wpisania hasła itp bo nie ma możliwości zakładania kont. Załącznik 9148

  10. #19
    Bywalec
    Dołączył
    20-02-2012
    Wpisy
    239
    Punkty
    42

    Domyślny

    Po zgłoszeniu trzeba czekać kilka dni ja na Yandex czekałem tydzień
    Pomógłem - daj punkt

    Przekaż swój 1 %


    Przyłącz się do akcji

    www.mojalewastopa.pl

  11. #20
    Nowicjusz
    Dołączył
    09-07-2016
    Wpisy
    12
    Punkty
    2

    Domyślny

    A to zgłoszenie trzeba zgłosić jakoś przez indywidualny kontakt? Czy jakiś formularz jest?

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Podobne tematy

  1. Komponent formularzy który nie tylko wysyła na @ ale i zgłoszenia sa widoczne w panel
    przez egonik1988 na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post/autor: 17-02-2015, 19:52
  2. Połączenie rejestracji na stronie z forum.
    przez MusicWarrior na forum Komunikacja: fora, czaty, poczta, biuletyny
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post/autor: 20-11-2010, 18:24
  3. Położenie stopki - nie jest na samym dole
    przez sfin44 na forum Administracja Joomla!
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 05-01-2010, 00:39
  4. Czy to aby jest bezpieczne?
    przez paperclip na forum Sprawy bezpieczeństwa Joomla!
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 24-05-2008, 18:21
  5. joomla - co jest bezpieczne a co nie?
    przez hINDUs na forum Sprawy bezpieczeństwa Joomla!
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post/autor: 05-01-2007, 10:48

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •