Wyniki 1 do 7 z 7

Temat: kod monitorujący stronę

  1. #1
    Wyjadacz wini74 awatar
    Dołączył
    23-05-2009
    Skąd
    jablonkoskos
    Wpisy
    770
    Punkty
    24

    Domyślny kod monitorujący stronę

    Witam.
    Chcę protestować coś takiego jak https://pomoc.salesmanago.pl/ i w związku z tym potrzebuję dodać kod monitorujący stronę ale nie wiem gdzie go dopisać, tak aby był później widoczny w źródle strony. Starałem się to robić za pomocą instrukcji ze stronki, poprzez własny moduł html ale coś nie działa.

    Ktoś nakieruje jak zrobić t w inny sposób?

    https://pracuj-legalnie.pl/
    Nikt nie jest tak bogaty, żeby nie potrzebował pomocy, ani tak biedny żeby nie mógł innym pomóc.

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #2
    Wiarus
    Dołączył
    17-07-2009
    Wpisy
    1 372
    Punkty
    209

    Domyślny

    Możesz wkleić "na sztywno" w szablon, ale to mało eleganckie rozwiązanie...

    Dlaczego ma nie działać rozwiązanie z modułem? Oczywiście trzeba uważać na ewentualne czyszczenie kodu (czyli: musi się zapisać dokładnie to co wkleiłeś), a moduł musi być przypisany do istniejącej pozycji w szablonie. Nie ma prawa się nie udać.

  4. #3
    Senior zwiastun awatar
    Dołączył
    20-09-2005
    Wpisy
    26 830
    Punkty
    1096

    Domyślny

    Czemu uważasz, że rozwiązanie jest "mało eleganckie"? Wręcz przeciwnie. Jeśli to stały element, to lepiej wpisać na stałe w szablonie. Miejsce? Przed znacznikiem zamykającym body.

  5. #4
    Wyjadacz wini74 awatar
    Dołączył
    23-05-2009
    Skąd
    jablonkoskos
    Wpisy
    770
    Punkty
    24

    Domyślny

    Ma wpisane do modułu. Ale musiałem kilka razy wpisywać bo mi wywalało. Niby się udało.
    Zwiastun - a w jakim dokładnie pliku szablonu to dopisać? i CO zrobić, jak muszę dodać 2 kody śledzenia ??
    Nikt nie jest tak bogaty, żeby nie potrzebował pomocy, ani tak biedny żeby nie mógł innym pomóc.

  6. #5
    Senior zwiastun awatar
    Dołączył
    20-09-2005
    Wpisy
    26 830
    Punkty
    1096

    Domyślny

    Zwykle w pliku index.php w głownym katalogu szablonu. Ale to zależy od szablonu. Musisz odszukać, gdzie jest znacznik </body>.
    Jeśli masz dwa kody, to po prostu wpisujesz jeden pod drugim.

  7. #6
    Wyjadacz wini74 awatar
    Dołączył
    23-05-2009
    Skąd
    jablonkoskos
    Wpisy
    770
    Punkty
    24

    Domyślny

    zwiastun - bardzo dziękuję, właśnie o to chodziło, szablon helix, więc nie było problemu w szukaniu.
    Nikt nie jest tak bogaty, żeby nie potrzebował pomocy, ani tak biedny żeby nie mógł innym pomóc.

  8. #7
    Wyjadacz wini74 awatar
    Dołączył
    23-05-2009
    Skąd
    jablonkoskos
    Wpisy
    770
    Punkty
    24

    Domyślny

    https://pracuj-legalnie.pl/

    mam nadzieję, że wszystko zrobiłem dobrze ;-)
    Nikt nie jest tak bogaty, żeby nie potrzebował pomocy, ani tak biedny żeby nie mógł innym pomóc.

Podobne tematy

  1. Component monitorujący użytkowników na zapleczu.
    przez Y-si na forum Rozszerzenia - problemy z obsługą, zarządzaniem
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 06-09-2011, 16:26
  2. Dodatek monitorujący ruch zaplecza Joomla
    przez ZOOMxm7 na forum Administracja - ogólne
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 28-08-2011, 03:32
  3. kod php a kod html
    przez motyl78 na forum Szablony, wygląd, formatowanie
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post/autor: 31-01-2010, 19:17
  4. Dziwna lista (kod SQL?) pod strona www...
    przez ncl na forum Administracja składnikami
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post/autor: 01-02-2007, 18:04
  5. Odpowiedzi: 11
    Ostatni post/autor: 26-01-2007, 13:27

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •