Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Wyniki 11 do 20 z 23

Temat: Błąd: () Call to undefined method K2HelperHTML:: loadjQuery ()

  1. #11
    Wyjadacz
    Dołączył
    11-08-2006
    Wpisy
    733
    Punkty
    75

    Domyślny

    Pierwszy komunikat wynika ze zmian w 3.7.0. Oba komunikaty są raczej niegroźne i po przełączeniu raportowania błędów na brak nie powinny się wyświetlać.

  2. Pani Reklamowa
    Pani Reklamowa jest aktywna
    Avatar Panny Google

    Dołączył
    19-08-2010
    Skąd
    Internet
    Postów
    milion
    Pochwał
    setki
  3. #12

    Domyślny

    Tak, jak zmieniam raportowanie na proste, to ich nie ma.
    Niestety nie mogę edytować modułów ani zmieniać nic w konfiguracji :/

    Moduły:
    Załącznik 9197

    Konfiguracja: - górne menu widzę tylko przy wybranej zakładce SERWER. W innych - znika.
    Załącznik 9198

    Działam z podniesieniem wartości wg sugestii Zwiastuna. (czekam na zwrotkę od hostingodawcy)

  4. #13
    Wyjadacz
    Dołączył
    11-08-2006
    Wpisy
    733
    Punkty
    75

    Domyślny

    Jak wartości będą zmienione lub zgrasz kopie na JAMP'a to będziemy działać z tymi błędami wyżej.

  5. #14

    Domyślny

    Właśnie dostałem potwierdzenie:
    parametry obecnie:
    max_execution_time = 120
    max_input_time = 120

  6. #15
    Wyjadacz
    Dołączył
    11-08-2006
    Wpisy
    733
    Punkty
    75

    Domyślny

    Powtórz operację z tego posta i sprawdź moduły i konfiguracje globalną.

  7. #16

    Domyślny

    Niestety nic się nie zmieniło :/

  8. #17
    Wyjadacz
    Dołączył
    11-08-2006
    Wpisy
    733
    Punkty
    75

    Domyślny

    To robimy inaczej:
    1. Nadpisujesz pliki serwisu plikami z linkowanej paczki
    2. Uruchamiasz zgodnie z instrukcją ten skrypt.

  9. #18

    Domyślny

    Niestety bez zmian

  10. #19
    Wyjadacz
    Dołączył
    11-08-2006
    Wpisy
    733
    Punkty
    75

    Domyślny

    Sprawdzasz problemy z modułami i konfiguracją globalną czy coś jeszcze? Co do problemu z modułami:
    1. Przeklej dokładną treść błędu, znacznik title ze źródła strony.
    2. Sprawdź czy dotyczy wszystkich modułów.

  11. #20

    Domyślny

    Problemy są tylko przy próbie edycji modułu i próbie wejścia w konfigurację globalną.
    Wtedy moduł wyświetla się jak wyżej, a w tytule przeglądarki mam komunikat:
    Błąd: () Call to undefined method K2HelperHTML:: loadjQuery ()

    Natomiast konfiguracja tak jak na zdjęciu powyżej, nie ma Menu Administratora. Pojawia się ono jak wejdę na zakładkę SERWER. Wtedy po prawej mam dodatkowo:
    Wystąpił błąd.


    500 JHtmlJquery::token not found.

    Wróć na pulpit.



    Wszystko pozostałe działa.
    Baza danych aktualna, brak ostrzeżeń.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Podobne tematy

  1. Fatal error: Call to undefined method stdClass::onDisplay()
    przez pruzik na forum Joomla 1.5 BŁĘDY
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post/autor: 06-10-2010, 14:12
  2. Fatal error: Call to undefined method
    przez nym na forum Joomla 1.5 BŁĘDY
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post/autor: 23-06-2010, 21:13
  3. Fatal error: Call to undefined method: stdClass->onauthenticate
    przez kondzio2003 na forum Instalacja, aktualizacja, migracje
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post/autor: 21-01-2009, 15:39
  4. Call to undefined method
    przez Replay24 na forum Administracja składnikami
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post/autor: 12-01-2008, 17:28

Reguły pisania

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz dodawać wypowiedzi
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz poprawiać swoich postów
  •